mh
napsal(a):
Já to taky tak vidim, ale byloto myšleno doopravdy jen na srovnání - příšte se toho vyvaruji.
Co je to za střevlíka.....
argy
napsal(a):
Vypadá to na Carabus granulatus - střevlík zrnitý. Ten je o 10 korun levnější jak hortensis!
Nakouknul jsem sem po delší době a nestačím se divit...
to už je to s dorostem v entomologii vážně tak zlý, nebo je to tím, že už jsem hodně zestárnul.....?
Škoda že mně Ondro nevidíš, jak tu sedím s otevřenou hubou a nestačím se divit......tohle je už fakt na zamyšlení
iverson
napsal(a):
Nakouknul jsem sem po delší době a nestačím se divit...
to už je to s dorostem v entomologii vážně tak zlý, nebo je to tím, že už jsem hodně zestárnul.....?
Škoda že mně Ondro nevidíš, jak tu sedím s otevřenou hubou a nestačím se divit......tohle je už fakt na zamyšlení
Co je to za bezcenou mandelinku.
mh
napsal(a):
...dík Sovo ja jí taky nael na topolu a to asi 40cm vysokém.
Pár fotek na určení.
mh
napsal(a):
Pár fotek na určení.
to flekaty je Glischrochilus quadriguttatus - lesknáček čtyřskvrnný. Jinak zkus si nekdy uzit tu srandu a zalistovat v klici :) Tusim ze si stredoskolak,mozna jeste zakladka...zastav se nekdy v kabinete prirodovedy,pokecej s ucitelem/kou at ti pujci nejakej klic na urcovani hmyzaku.
sova
napsal(a):
to flekaty je Glischrochilus quadriguttatus - lesknáček čtyřskvrnný. Jinak zkus si nekdy uzit tu srandu a zalistovat v klici :) Tusim ze si stredoskolak,mozna jeste zakladka...zastav se nekdy v kabinete prirodovedy,pokecej s ucitelem/kou at ti pujci nejakej klic na urcovani hmyzaku.
Dík ja siho koupím hned jak bude čas.