Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.3.2009 15:33
mysak

XXX.XXX.46.80

Sklípkan malé velikosti, ale pestrý. Poměrně klidný jedinec, drobet vyčesává.

4.3.2009 15:33
mysak

XXX.XXX.46.80

mysak napsal(a):

... hoduje

4.3.2009 15:34
mysak

XXX.XXX.46.80

mysak napsal(a):

...

4.3.2009 15:35
mysak

XXX.XXX.46.80

mysak napsal(a):

.

4.3.2009 17:57
dobby

XXX.XXX.33.128

mysak napsal(a):
.

Nechci nijak prudit ale nechápu významy techto vláken. O pavoukovi tu skoro nic neni akorát to co je všude a fotky. Stejně, když někdo přijde a bude chtít něco zjistit, tak udělá vlákno nový ( přece jednodušší než hledání ).

4.3.2009 18:01
dobby

XXX.XXX.33.128

dobby napsal(a):
Nechci nijak prudit ale nechápu významy techto vláken. O pavoukovi tu skoro nic neni akorát to co je všude a fotky. Stejně, když někdo přijde a bude chtít něco zjistit, tak udělá vlákno nový ( přece jednodušší než hledání ).

Jinak bych ještě až tak nepsal, že je malé velikosti, spíš menší, protože proti malým sklípkanům je i celkem velkej :-)

5.3.2009 15:52
mysak

XXX.XXX.46.80

dobby napsal(a):

Omlouvám se Ti.

5.3.2009 16:22
dobby

XXX.XXX.33.128

mysak napsal(a):
Omlouvám se Ti.

Nevím proč se omlouvat, to jsem určitě nechtěl, spíš mě zajímal ten význam, za takový věcy se nikdo omlouvat nemusí, teda aspon já to po nikom nechci.

5.3.2009 17:49
mysak

XXX.XXX.46.80

dobby napsal(a):
Nevím proč se omlouvat, to jsem určitě nechtěl, spíš mě zajímal ten význam, za takový věcy se nikdo omlouvat nemusí, teda aspon já to po nikom nechci.

Prostě řekni správci ať to smázne.Zbytečný věci se dělat nemají, je to fakt. Inversone smázni to, já vyhledám v diskuzi druh a přilepim to pod něj.I když tam to možná mít význam taky nebude...

Přidejte reakci

Přidat smajlík