Abnormální zbarvení Cyprolais hornimani

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.9.2005 19:32

Zasílám zde foto vylílé samičky..je skoro celá zelená a jen trochu náznaky bílé barvy...Samice pochází z čistého chovu(nekříženého)

16.6.2005 21:26

*shandy* napsal(a):
Zasílám zde foto vylílé samičky..je skoro celá zelená a jen trochu náznaky bílé barvy...Samice pochází z čistého chovu(nekříženého)

foto2

16.6.2005 21:27

*shandy* napsal(a):
foto2

foto 3

16.6.2005 21:33

*shandy* napsal(a):
foto 3

foto 4

5.9.2005 00:57

*shandy* napsal(a):
foto 4

Ahoj Lukáši, v mém chovu se objevilo takových brouků víc. Dva skoro úplně zelené samce jsem si vypreparoval. Myslím, že je to prostě velkou variabilitou ve zbarvení. T. V.

5.9.2005 01:01

tomvoj napsal(a):
Ahoj Lukáši, v mém chovu se objevilo takových brouků víc. Dva skoro úplně zelené samce jsem si vypreparoval. Myslím, že je to prostě velkou variabilitou ve zbarvení. T. V.

Něco podobně zajímavého má teď u Eudicella gralli mechowi var. hubini, jedna samička je hnědo bílá.

5.9.2005 16:08

tomvoj napsal(a):
Něco podobně zajímavého má teď u Eudicella gralli mechowi var. hubini, jedna samička je hnědo bílá.

Ahoj. Mne začali Eud. gra. hubini zelenieť, niektore už takmer uplne stratili bielu farbu na krovkách.

6.9.2005 15:29

marian napsal(a):
Ahoj. Mne začali Eud. gra. hubini zelenieť, niektore už takmer uplne stratili bielu farbu na krovkách.

¨to čumím..já to ještě nikdy neviděl...a mimochodem ta zelená hornimanka je zrovna z tvejch larev co si od tebe bral radim jinak ta hubinka je hustá,co za nu chceš:o)

15.9.2005 14:32

marian napsal(a):

Eudicella gralli hubini so zelene zafarbenov krovkov.

15.9.2005 19:32

marian napsal(a):
Eudicella gralli hubini so zelene zafarbenov krovkov.

čaues,to je uplně normální pči větší vlhkosti nebo něčeho jiného se toto stává..mě se toto u eudicell stává normálně třeba i uplně zfisalový nebo zhnědnou

Přidejte reakci

Přidat smajlík