Zkušenost se zlodějěm

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.2.2011 21:20
moluru

XXX.XXX.161.94

Dobrý den. Chci se zde podělit o svou zkušenost se zlodějem a zároveň upozornit další prodejce, aby si na tohoto člověka dávali pozor. Na přelomu roku mě několikrát navštívil pan Roman K... koupil si ode mě mládě P. metallica a Lampropelma sp. Borneo black. Při jeho předposlední návštěvě jsme se domluvili, že si koupíme napůl 10 ks P. bara od pana Mutínského, o které jsem měl velký zájem a on taky. Které však obratem inzeroval s přirážkou 100kč. Teď k té krádeži- v den, kdy si pro mladé P. bara přijel, využil mé nepozornosti, kdy jsem opustil pokoj se sklípkany. Po jeho odjezdu jsem si všiml pootevřeného víčka u krabičky s P. metallica, která tam samozřejmě nebyla( asi půl hodiny před jeho příjezdem jsem je kontroloval a všechny krabičky byly na 100% zavřené), tak jsem začal kontrolovat všechny cenné pavouky. Výsledek byl ten, že chyběla už zmiňovaná 3.sv. P.metallica, 2ks 1.sv. P.smithi a 2.sv. Megaphobema mesomelas. Tyto pavouky s zakoupenými P.bara a kromě P. metallica poté inzeroval na iFauně. Jeho emaily jsou... sebkub@seznam.cz pendoli@seznam.cz smitakova@seznam.cz kubseba@seznam.cz

22.2.2011 23:27
cyrtopholis

XXX.XXX.31.3

to že je zlodějů jak naděláno to chápu ale jak někdo může mít takovou drzost to nechápu..

23.2.2011 17:37
moluru

XXX.XXX.161.94

Drzosti má nepochybně dost, protože mi poté ještě psal pod jinými emaily, pod kterými kradené pavouky inzeroval o nabídku. Zřejmě mu nakradení pavouci nestačili...smajlík

24.2.2011 18:10
simson

XXX.XXX.106.46

zdravim ja mám zase špatnou skušenost s Muluru a Rychle kteři spolem obchodovali a prodávali sklipkany a kazili ceny na trhu a ktomu je prodávali ve špatném zdravotnim stavu a pak uhynuli tak si vyberte co je lepši -kradenej pavouk ktery to nema na sobě napsany a nebo nemocny sklipkan ktery vam uhyne a nemate sněj nic.Hodně zdaru v chovu

25.2.2011 01:06
moluru

XXX.XXX.161.94

Nevím, co jste kupoval od Rychle.cz, ale sklípkani, co jsem prodával já byli vpořádku. Zajímal by mě konkrétní případ, kdy s pavoukem ode mě něco bylo.

25.2.2011 01:10
moluru

XXX.XXX.161.94

Mimochodem podle stylu písma bych si tipl, že se právě přidal do diskuze ten, o kom jsem téma založil.

25.2.2011 01:22
moluru

XXX.XXX.161.94

A pokud mohu reagovat na to...KRADENEJ PAVOUK KTERY TO NEMA NA SOBE NAPSANY : Já pavouky od sebe rozeznám, tudíž na nich u sebe doma popisky nepotřebuju!!

25.2.2011 06:32
simson

XXX.XXX.106.46

určitě ja ten zloděj nejsu,jen mam svami špatnou skušenost nic vic a slyšel jsem to od vice lidi,ale nebudu to řešit at si lide od vas koupi sklipkany a poznaji to sami ,nemate duvěřovat ja bych nikoho nenechal v chovu teda ,za blbost se plati

26.2.2011 03:47
moluru

XXX.XXX.161.94

Změníš email, změníš jméno, měníš si už i nick. Změň si prosím i gramatiku. Jestli se ti ti to na ZŠ nepovedlo naučit, tak jako že krást a lhát se nemá. Pokus se o to prosím aspoň teď, nedá se to po tobě číst...

26.2.2011 07:30
simson

XXX.XXX.158.95

moluru napsal(a):
Změníš email, změníš jméno, měníš si už i nick. Změň si prosím i gramatiku. Jestli se ti ti to na ZŠ nepovedlo naučit, tak jako že krást a lhát se nemá. Pokus se o to prosím aspoň teď, nedá se to po tobě číst...

člověk už nemuže napsat svuj názor tak nevim tenhle člověk je blazen a podvodnik a lhař

26.2.2011 08:47
karlik93

XXX.XXX.171.11

Musím se zastat zakladatele tohoto vlákna, všichni pavouci, co jsem od od něj bral nebo měnil pavouky, byli ve vyhovujících podmínkách, solidně nažraní (víc než většina mých chovanců doma) a zdraví.

Popiště jaká nemoc se u pavouků projevila? Pavouky jich napadá opravduv málo - buď by Vám z pavouka vylezl nějaký parazitický hmyz nebo se v poslední době rozmáhají velice infekční nematody, což jsou hlísti, kteří se projeví v konečném stádiu tak, že se pavoukovi vytvoří bílý kruh kolem chelicer, moc víc mě nenapadá....smajlík

ps. Také už by uživatel Simson nebo Samson (nebo kdo to je) nemusel spamovat celé fórum desítkami vesměs zbytečných komentářů

26.2.2011 09:29
cyrtopholis

XXX.XXX.31.3

souhlas s kolegou.

PS: pan(i)"Samson" by mohl(a) omezit sve reakce ;)

26.2.2011 13:00
zloděj

XXX.XXX.158.95

moluru napsal(a):
Dobrý den. Chci se zde podělit o svou zkušenost se zlodějem a zároveň upozornit další prodejce, aby si na tohoto člověka dávali pozor. Na přelomu roku mě několikrát navštívil pan Roman K... koupil si ode mě mládě P. metallica a Lampropelma sp. Borneo black. Při jeho předposlední návštěvě jsme se domluvili, že si koupíme napůl 10 ks P. bara od pana Mutínského, o které jsem měl velký zájem a on taky. Které však obratem inzeroval s přirážkou 100kč. Teď k té krádeži- v den, kdy si pro mladé P. bara přijel, využil mé nepozornosti, kdy jsem opustil pokoj se sklípkany. Po jeho odjezdu jsem si všiml pootevřeného víčka u krabičky s P. metallica, která tam samozřejmě nebyla( asi půl hodiny před jeho příjezdem jsem je kontroloval a všechny krabičky byly na 100% zavřené), tak jsem začal kontrolovat všechny cenné pavouky. Výsledek byl ten, že chyběla už zmiňovaná 3.sv. P.metallica, 2ks 1.sv. P.smithi a 2.sv. Megaphobema mesomelas. Tyto pavouky s zakoupenými P.bara a kromě P. metallica poté inzeroval na iFauně. Jeho emaily jsou... sebkub@seznam.cz pendoli@seznam.cz smitakova@seznam.cz kubseba@seznam.cz

no konečně jsem to našel kde se to píše,tenhle člověk je blázen to,že píše sem at píše,mě to netrapí já nejsu chovatel ani neprodávám ani nekupuji takže mě to neubliží a ty 3emaili jsou mé ten 4 ne.Sice jsem od něj koupil pavouky,ale už prodal. Spíš by se měl věnovat pěstováni KONOPI to by mu šlo nejlíp v tom bordelu co tam má, nemluvím o pavoucích ma vnich bordel a sám neví co tam má a kolik kusu,ale at si piše co chce.A kdybych měl fakt krást tak nevemu chcipáky a vemu mu adultni blondi,imanise a nebo subadultni p.metaliccu a ne prcky v 1 svl,ale smutné je to,že tu muže každý psát jak chce a nemusí to bejt žadna Pravda. Je to fetačeksmajlík,ale mě tim neubližuje ja nejsu chovatel:-) a aji kdybych prodával kradené pavouky tak přece ten pavouk tim netrpí a klidně je koupim když jsou za rozumnou cenu každej v životě něco koupí kradenýho a je to nejlepší kup. Čus bussmajlík

26.2.2011 14:12
moluru

XXX.XXX.161.94

No, myslím, že tohle už je vrchol lidské debility a drzosti, nemá cenu se k tomu dál vyjadřovat. Inteligentní člověk si udělá obrázek sám...

26.2.2011 14:26
vavres

XXX.XXX.58.182

Vy že nejste chovatel,ani neprodáváte,ani nenakupujete?tak proč tak často inzerujete na ifaunu,navíc se třemi emaily?už to o něčem svědčí...pokud teda nic nechováte,nechápu,kde ty pavouky berete...možná si občas nějakýho půjčíte co?
Jak smutné,co si lidi v dnešní době dovolí,potřeboval byste naliskat zprava zleva a jednu na solar:-)
Vlastně jste potvrdil,že jste u Moluru byl a víte co má za sklípkany...asi se po vašem odchodu teleportovali do svých domovin,k Vám asi určo ne,když nic nechováte,že ja...

Označovat za feťáka každého,kdo si občas dopřeje trochu trávy je v dnešní době silného společenského tlaku na dekriminalizaci konopí trochu faux pas,nemyslíte?já si třeba semtam zahulím rád,a jako feťák si teda nepřipadám.

K Vaší poslední větě se radši ani nebudu vyjadřovat,k tomu není co dodat.
Radši si založte nový email a můžete zkoušet dál nechovat a neprodávat sklípkany,to vám asi de nejlíp.

vavres

26.2.2011 16:20
zloděj

XXX.XXX.158.95

dalši blb a fetak, jo ty jsi ten jeho kamoš tak si zahulte spolem,ja už mam vše prodane a vubec mě to netrapi to jsou maličkosti a když budu chtit tak si založim co budu chtit,každy ma svuj nazor na travu u mě to jsou fetaci a znam jen lidi co to tvrdi a svami nemam nic společnyho i když vim o koho jdesmajlík a čim by jste někomu daval na solar zajimave takovych lidi bylo a jak dopadli mate štěsti,že nepotřebuji problemi stači mi 2 podminky nepotřebuji problemi ,ale s muluru si promluvim stručně o samotě

26.2.2011 16:34
zloděj

XXX.XXX.158.95

ja jsem nikdy netvrdil,že jsem tam nebyl tak pozor a pište si co chcete vubec mě to netrapi jen se tim bavim aspon neni nuda, vy mate taky vic emailu jednou jsem od vas kupoval.

26.2.2011 16:39
baltazar

XXX.XXX.186.195

Tak todle fakt nepochopim!smajlík co to tady uživatel pod přezdívkou zloděj provádí,
Nemůžu si pomoct, ale mě to připadá že se všem vysmívá a uráží! Místo toho byste se měl spíš nad sebou hluboce zamyslet. Třeba vám pak dojde, že se chováte jak *******smajlíksmajlíksmajlík

26.2.2011 17:02
spidii

XXX.XXX.158.95

baltazar napsal(a):
Tak todle fakt nepochopim!smajlík co to tady uživatel pod přezdívkou zloděj provádí,
Nemůžu si pomoct, ale mě to připadá že se všem vysmívá a uráží! Místo toho byste se měl spíš nad sebou hluboce zamyslet. Třeba vám pak dojde, že se chováte jak *******smajlíksmajlíksmajlík

nejhorši je to,že nikdo nevi jak to bylo a jen se dohadujete, to je jen mezi těma dvouma co maji, tadyk si muže každy napsat co chce a jak budete vědět,že nelže ten co to piše smajlík tak se zamyslete všeci

26.2.2011 17:08
pusy

XXX.XXX.158.95

baltazar napsal(a):

tohoto pána dobře znám, dříve prodával pavouky a žádný problém jsem s ním nikdy neměla.takže podle mého názoru,je to pomluva.to by jsem takhle mohla obvinit každého

27.2.2011 00:35
moluru

XXX.XXX.161.94

zloděj napsal(a):
dalši blb a fetak, jo ty jsi ten jeho kamoš tak si zahulte spolem,ja už mam vše prodane a vubec mě to netrapi to jsou maličkosti a když budu chtit tak si založim co budu chtit,každy ma svuj nazor na travu u mě to jsou fetaci a znam jen lidi co to tvrdi a svami nemam nic společnyho i když vim o koho jdesmajlík a čim by jste někomu daval na solar zajimave takovych lidi bylo a jak dopadli mate štěsti,že nepotřebuji problemi stači mi 2 podminky nepotřebuji problemi ,ale s muluru si promluvim stručně o samotě

Co to má bejt? Právo silnějšího? Pro tebe by to chtělo speciální téma Zavádění mafiánských praktik do chovu sklípkanů. Nebo jak to nazýváš trhem se sklípkany...

27.2.2011 00:59
moluru

XXX.XXX.161.94

Jasny, já mám asi potřebu se každej večer dobrovolně na..at.

27.2.2011 08:34
vavres

XXX.XXX.58.182

Milý Romane K. ,nevím za koho mě máte,s Moluru jsem se viděl všehovšudy jen 3krát osobně,jinak jsem s ním pouze občas v kontaktu přes PC...ale co mi o vás už dříve psal mě tak rozhořčilo,že mi to nedalo sem nenapsat,ikdyž se normálně do takových sra*ek ze zásady nezapojuji a i teď toho trochu lituji,ale když už jsem začal,musím reagovat.

Mám jen jeden email(vavres@centrum.cz) a nevím o tom,že bych vám kdy něco prodal,leda tak možná mnohonožky nebo larvy zlatohlávků,o čemž pochybuju,páč tohle zrovna není moc výnosný prodejní artikl.Pokud jste měl na mysli chovatele Rychle.cz ,bohužel jste mimo mísu,já jsem malochovatel a hmyzáky si chovám pro radost a né pro kšeft,to se mi hnusí.

Vzhledem k tomu,že proti vám nejsou přímé důkazy a jste tedy právně nepostihnutelný,na což asi spoléháte a jak jste psal,máte už i nějaké zkušenosti, to nejmenší,co mohl Moluru udělat,bylo upozornit na vás aspoň ostatní chovatele,ať se vyvarují podobných chyb jako on.

Měl byste si uvědomit,že pokud máte v plánu si s Moluru promluvit stručně o samotě,pod čímž z vaší strany nevidím nic jiného než fyzické násilí, nemuselo by to zůstat jen na vašich dvou podmínkách a mohl byste mít solidní problémy se zákonem.Takže si to pořádně promyslete,být vámi bych se zaměřil na jinou výdělečnou činnost a přestal otravovat a okrádat jiné chovatele.

Upřímně nechápu,proč jste se vůbec zapojoval do téhle diskuze,ve které jste připustil,že jste byl u Moluru doma,že víte,co má za pavouky,že máte 3emaily,že by se vám nepříčilo prodávat kradené pavouky a hlavně že si to hodláte s Moluruem vyřídit stručně o samotě.Toto všechno by šlo později použít proti vám,vzhledem k tomu,že admini ifauny by mohli dodat vaši IP adresu,tohle byste si měl uvědomit.

Je mi líto,jakým směrem se tato diskuze zvrtla a že musím psát co píšu,ale co je moc,to je moc,když už někdo vyhrožuje napadením,není to sranda,podle mě pan Roman K. není duševně úplně v pořádku,doufám,že si každý udělá obrázek sám...
vavres

27.2.2011 17:15
zloděj

XXX.XXX.106.46

vavres napsal(a):
Milý Romane K. ,nevím za koho mě máte,s Moluru jsem se viděl všehovšudy jen 3krát osobně,jinak jsem s ním pouze občas v kontaktu přes PC...ale co mi o vás už dříve psal mě tak rozhořčilo,že mi to nedalo sem nenapsat,ikdyž se normálně do takových sra*ek ze zásady nezapojuji a i teď toho trochu lituji,ale když už jsem začal,musím reagovat.

Mám jen jeden email(vavres@centrum.cz) a nevím o tom,že bych vám kdy něco prodal,leda tak možná mnohonožky nebo larvy zlatohlávků,o čemž pochybuju,páč tohle zrovna není moc výnosný prodejní artikl.Pokud jste měl na mysli chovatele Rychle.cz ,bohužel jste mimo mísu,já jsem malochovatel a hmyzáky si chovám pro radost a né pro kšeft,to se mi hnusí.

Vzhledem k tomu,že proti vám nejsou přímé důkazy a jste tedy právně nepostihnutelný,na což asi spoléháte a jak jste psal,máte už i nějaké zkušenosti, to nejmenší,co mohl Moluru udělat,bylo upozornit na vás aspoň ostatní chovatele,ať se vyvarují podobných chyb jako on.

Měl byste si uvědomit,že pokud máte v plánu si s Moluru promluvit stručně o samotě,pod čímž z vaší strany nevidím nic jiného než fyzické násilí, nemuselo by to zůstat jen na vašich dvou podmínkách a mohl byste mít solidní problémy se zákonem.Takže si to pořádně promyslete,být vámi bych se zaměřil na jinou výdělečnou činnost a přestal otravovat a okrádat jiné chovatele.

Upřímně nechápu,proč jste se vůbec zapojoval do téhle diskuze,ve které jste připustil,že jste byl u Moluru doma,že víte,co má za pavouky,že máte 3emaily,že by se vám nepříčilo prodávat kradené pavouky a hlavně že si to hodláte s Moluruem vyřídit stručně o samotě.Toto všechno by šlo později použít proti vám,vzhledem k tomu,že admini ifauny by mohli dodat vaši IP adresu,tohle byste si měl uvědomit.

Je mi líto,jakým směrem se tato diskuze zvrtla a že musím psát co píšu,ale co je moc,to je moc,když už někdo vyhrožuje napadením,není to sranda,podle mě pan Roman K. není duševně úplně v pořádku,doufám,že si každý udělá obrázek sám...
vavres

musim se smat nějaka IP adresa ja nejsu blb a nikomu nevyhrožuji mě to vubec nezajima a hlavně nějaky MULURU, nevyte jak to bylo ja mužu napsat cokoliv sem o každym a každy to bude žrat a pravda bude jina takže to nějak neřešim a už se ktomu nebudu vyjadřovat, vam se mužu akorad omluvit nic vic,

nasuter

28.2.2011 15:16
nasuter

XXX.XXX.115.82

zloděj napsal(a):
musim se smat nějaka IP adresa ja nejsu blb a nikomu nevyhrožuji mě to vubec nezajima a hlavně nějaky MULURU, nevyte jak to bylo ja mužu napsat cokoliv sem o každym a každy to bude žrat a pravda bude jina takže to nějak neřešim a už se ktomu nebudu vyjadřovat, vam se mužu akorad omluvit nic vic,

smajlíksmajlíksmajlík To uz snad ani neni mysleno vazne smajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlík Chlape proberte se smajlíksmajlíksmajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík