POZOR NA PODVODNIKA email Muluru

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.2.2011 13:49
franky

XXX.XXX.158.95

chtěl bych upozornit na podvodnika ktery prodava sklipkany ve špatnem zdravotnim stavu ktereho už nezachranite a uhyne, vyměnil jsem od něj na Ladvi sklipkany, ktere měli parazity a na substratu plisně a plno mušek no hnus, jeden sklipkan uhynul ještě než jsem dorazil domu sice jsem si je měl skontrolovat,ale chybama se člověk uči. Dnes je plno lhařu hlavně každy prodejce (kromě Spidiho) na burze řekne,že je to samička a mate samce tak si něco kupte když to nepoznate.Přeji krasny den Michal

26.2.2011 03:41
moluru

XXX.XXX.161.94

Přečtěte si téma Zkušenost se zlodějem a pochopíte, kdo téma POZOR NA PODVODNIKA založil. Inteligentní člověk si udělá obrázek sám...

26.2.2011 07:44
franky

XXX.XXX.158.95

franky napsal(a):
chtěl bych upozornit na podvodnika ktery prodava sklipkany ve špatnem zdravotnim stavu ktereho už nezachranite a uhyne, vyměnil jsem od něj na Ladvi sklipkany, ktere měli parazity a na substratu plisně a plno mušek no hnus, jeden sklipkan uhynul ještě než jsem dorazil domu sice jsem si je měl skontrolovat,ale chybama se člověk uči. Dnes je plno lhařu hlavně každy prodejce (kromě Spidiho) na burze řekne,že je to samička a mate samce tak si něco kupte když to nepoznate.Přeji krasny den Michal

tenhle článek je uplně o něčem jiném a ne o zlodějovi, co jste měli spolem to nevim, ja piši moji skušenost s vami a nic vic,nebudu se ktomu už vyjadřovat nemam na to čas uvidime se v Ladvi

26.2.2011 08:44
cyrtopholis

XXX.XXX.31.3

a v Ládví bude mela smajlík

27.2.2011 22:56
moluru

XXX.XXX.161.94

franky napsal(a):
tenhle článek je uplně o něčem jiném a ne o zlodějovi, co jste měli spolem to nevim, ja piši moji skušenost s vami a nic vic,nebudu se ktomu už vyjadřovat nemam na to čas uvidime se v Ladvi

Přehazuješ si ty nicky častěj, než ponožky.

27.2.2011 23:00
moluru

XXX.XXX.161.94

Mimochodem na Ládví jsem měnil jen s jedním člověkem, se kterým jsem v kontaktu a byl spokojen.

27.2.2011 23:37
moluru

XXX.XXX.161.94

A už tady na to kašlu a omlouvám se všem. Ještě budu vypadat jako idiot, že se s tebou vůbec bavím.

Přidejte reakci

Přidat smajlík