Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.1.2013 17:50
mh

XXX.XXX.219.57

Ahoj všichni :)
Chtěl bych se zeptat zda zitra někdo jedete do hradce, ja zvažuju že bych tam jel ale znami mi řikal že tam neviděl žadne brouky ani larvy, on teda se dival hlavně po sklipkanech, a ja bych se koukl i po jinych věcech, ale hlavně mě zajimaji brouci :) tak pokud někdo něco vite tak napište budu za to vděčný :)

26.1.2013 18:03
Luboš Jedlinský

XXX.XXX.151.22

mh napsal(a):
Ahoj všichni :)
Chtěl bych se zeptat zda zitra někdo jedete do hradce, ja zvažuju že bych tam jel ale znami mi řikal že tam neviděl žadne brouky ani larvy, on teda se dival hlavně po sklipkanech, a ja bych se koukl i po jinych věcech, ale hlavně mě zajimaji brouci :) tak pokud někdo něco vite tak napište budu za to vděčný :)

ahoj
v Aldisu je to na brouky slabota, jeden prodejce je tam sice má skoro pokaždé, ale za takový hříšný peníze..., občas tam nabízejí i chovatele své odchovy, ale je to spíše sporadické, někdy tam je chovatelů několik, jindy ani jeden, ale z celkového pohledu v aldisu moc brouků nikdy není.

26.1.2013 18:10
mh

XXX.XXX.219.57

A ty ted nějeke brouky nebo larvy nemaš na prodej? A kam bych měl jet? Bydlím kousek od Pardubic.

27.1.2013 15:33
mh

XXX.XXX.219.57

Tak muj prvni dojem z hradce je docela dobry koupil jsem si 2 druhy zlatohlavku docela si dobře popovidal :) jen bylo škoda že hodně stolu bylo neobsazenych, celkem měly brouky u třech stolu :)

Přidejte reakci

Přidat smajlík