Zajímalo by mě jestli jde pářit roenského kačera s pižmovou kachnou(čínskou).A co vznikne?A jesli by byli potomci plodní?Děkuji za odpovědi.Kdyžtak zašlete obrázky kříženců.Předem děkuji.A ještě tipovací soutěž.27 se mají mojí kachně líhnout kachnata.Schválně jestli uhodnete kolik jich vysedí.Sedí ale jen na 11 vejcích.pak Vám dám vědět.
smuslatko
napsal(a):
Zajímalo by mě jestli jde pářit roenského kačera s pižmovou kachnou(čínskou).A co vznikne?A jesli by byli potomci plodní?Děkuji za odpovědi.Kdyžtak zašlete obrázky kříženců.Předem děkuji.A ještě tipovací soutěž.27 se mají mojí kachně líhnout kachnata.Schválně jestli uhodnete kolik jich vysedí.Sedí ale jen na 11 vejcích.pak Vám dám vědět.
Môj typ je, že sa vyliahne všetkých 11 malých kačiatok. Veľa šťastia
smuslatko
napsal(a):
Takže k tomu křížení. Netroufám si to určit přesně ale mám za to že vám z toho vzniknou barevní mulardi! /Mulardi= Pyžmovkax pekingská kachna/ Tyto mulardi jsou později neplodí ale výborně se vykrmují a mají velice dobré maso ! Navic tam není tak velký rozdíl ve váze kačera a kachny a dorůstají do vyších hmotností tedy pokud je necháte.osobně jeporážím ve váze okolo 3-4 kg žhm. Ale jak říkám to jsou klasický mulardi nevím jak to dopadne u vášeho křížení. Ale osobně bych to vyskoušel příjde mi to děsně zajímavé!Mnoho stěstí! A pokud to s tím křížením zkusite tak dejte vědět jak to dopadlo!