Rda o "BARBARIE"

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.6.2007 20:32

Ahoj vsichni chovatele drubeze!Poradte mi nekdo s chovem tohoto druhu ja ma 7 kacat a nevim jestli je vhodne nechat si je do chovz respektive 4.Dozvedel jsem se neco ze podle zobaku se tak trochu pozna co je to vlastne zac a zda je to vhodne nechat do chovu!tohle jsou ony !

20.6.2007 20:33

mitys napsal(a):
Ahoj vsichni chovatele drubeze!Poradte mi nekdo s chovem tohoto druhu ja ma 7 kacat a nevim jestli je vhodne nechat si je do chovz respektive 4.Dozvedel jsem se neco ze podle zobaku se tak trochu pozna co je to vlastne zac a zda je to vhodne nechat do chovu!tohle jsou ony !

Další fotka ale trochu rozmazana (je to focene na mobil).

20.6.2007 21:04

mitys napsal(a):
Další fotka ale trochu rozmazana (je to focene na mobil).

Teda je to dost rozmazané ja vidím houby Tady poradí jedině krokodíl !
Ja bych možná ještě doporučil zkusit poslat lepsí fotku s detailem hlavy a zobáku!
Asi jo počkej až sem mrkne krokodíl ten to zachrání fakt! Honza

20.6.2007 22:05

malaceskafarma napsal(a):
Teda je to dost rozmazané ja vidím houby Tady poradí jedině krokodíl !
Ja bych možná ještě doporučil zkusit poslat lepsí fotku s detailem hlavy a zobáku!
Asi jo počkej až sem mrkne krokodíl ten to zachrání fakt! Honza

Neviem či si robíte zo mňa dobrý deň, ale nech. Tie obrázky sú naozaj zlé, ale skoro na 100% sú to mulardény. Na pekáči budú dobré. Rastú asi o 3 týždne dlhšie ako pekinské, ale majú viac svaloviny, menej tuku. Ak ich pokŕmiš môžu mať aj 4-4,5 kg. Prajem veľa chovateľských úspechov a dobrú chuť. Mulardény, ako už bolo písané sú medzidruhový kríženec, takže ďalej neplodný. Krokodíl

20.6.2007 22:10

krokodil napsal(a):
Neviem či si robíte zo mňa dobrý deň, ale nech. Tie obrázky sú naozaj zlé, ale skoro na 100% sú to mulardény. Na pekáči budú dobré. Rastú asi o 3 týždne dlhšie ako pekinské, ale majú viac svaloviny, menej tuku. Ak ich pokŕmiš môžu mať aj 4-4,5 kg. Prajem veľa chovateľských úspechov a dobrú chuť. Mulardény, ako už bolo písané sú medzidruhový kríženec, takže ďalej neplodný. Krokodíl

Ešte dodatok, nič neponúkam v diskusii, ale rád by som ti pomohol. Ja mám barbarie, ale bohužial v tomto roku iba káčerov. Kačičky som nechcel, lebo zákazníkom sa málilo ich 1,5 kg váhy. Jeden známy si nechal z minuloročných barbarií čo kúpil u mňa pár a kačena mu dva krát nasadla. Je maximálne spokojný. Krokodíl

20.6.2007 22:23

krokodil napsal(a):

No dovol já a dělat si z tebe dobrý den! já to myslel smrtelně vážně ! Hele už si několikrát tady radil a vždycky na jedničku! Tak jsem jen doporučil na tebe počkat co řekneš! No a hele zase si zabodoval! Tak nedělej Zagorku jo?! Zdravím honza

20.6.2007 22:27

mitys napsal(a):

Jo ještě pro MITYS / IVOŠE/ nechci tu dělat reklamu ale pokud chceš pošlu ti par typu na chovatelé kteří by ti mohli nechat na podzim třeba chovnej pár pižmovek pokud teda máš zájem! Tak napiš maila na malaceskafarma@seznam.cz a já ti pošlu pár informací hodně zdaru! Honza

20.6.2007 22:50

malaceskafarma napsal(a):
Jo ještě pro MITYS / IVOŠE/ nechci tu dělat reklamu ale pokud chceš pošlu ti par typu na chovatelé kteří by ti mohli nechat na podzim třeba chovnej pár pižmovek pokud teda máš zájem! Tak napiš maila na malaceskafarma@seznam.cz a já ti pošlu pár informací hodně zdaru! Honza

O K. Krokodíl#08

Přidejte reakci

Přidat smajlík