amála

amála

amála

amála

amála

amála

amála
napsal(a):
poštovní holubi
Husice magelánské chovný pár s odchovy
amála

amála

amála

amála

amála

amála

amála

amála

amála

amála

amála

amála

amála

amála

amála

amála

amála

amála

amála

amála

amála
napsal(a):
společné foto
ÚŽASNÉ !!!!! NO prostě nádhera, Vy to máte jak v ZOO. Nemohu se na ty fotky dívat - já bych chtěla všechna zvířátka přestěhovat k sobě domů. Mám dotaz, z kterého kraje jste? Vidět to tak na vlastní oči v zelené zahradě, to by bylo něco
a ne jen sem tam v klecích. Ludmila
uska
napsal(a):
ÚŽASNÉ !!!!! NO prostě nádhera, Vy to máte jak v ZOO. Nemohu se na ty fotky dívat - já bych chtěla všechna zvířátka přestěhovat k sobě domů. Mám dotaz, z kterého kraje jste? Vidět to tak na vlastní oči v zelené zahradě, to by bylo něco
a ne jen sem tam v klecích. Ludmila
Jsme takový blázni z Jižních čech. Jak někde vidíme něco nového, tak to musíme mít. Pomalu už nám to, ale přerůstá přes hlavu. Není to koníček, ale kůň
arak
napsal(a):
Dobrý den,
máte můj obdiv,
vidím, že se mám ještě hodně co učit.
Tak nevím jestli mi má důchodcovská léta
budou stačit.
Zdravím a chovu zdar.
Ar
Dobrý večer. Je na to radost pohledět. Chtěl bych Vám však položit jen pár otázek. Prosím Vás , na jak velké ploše máte ta zvířata? Každý pár máte zvlášť? Předem děkuji.
S pozdravem JAN
amála

saltator
napsal(a):
Dobrý večer. Je na to radost pohledět. Chtěl bych Vám však položit jen pár otázek. Prosím Vás , na jak velké ploše máte ta zvířata? Každý pár máte zvlášť? Předem děkuji.
S pozdravem JAN
Dobrý den.
Celkem máme pozemek o velikosti 0,75 ha. Vše bylo původně louka, tak se postupně snažíme o částečné zastínění zelení. Je to poměrně mokrá louka, tak používáme hlavně vrbu, která rychle roste a daří se jí.
Některé druhy máme oddělené. Je to nutností prakticky u všech druhů husic v pohlavní dospělosti, protože jsou agresivní a může dojít i k zabití.To hlavně na jaře v období páření. Bernešky a husy s kachničkami máme po většinu roku pohromadě. Pouze v době odchovu mladých je nutno jednotlivé páry oddělit, aby odchov probíhal v co nějvětším klidu.
Kdyby byl nějaký další dotaz klidně se zeptejte.
amála
napsal(a):
Dobrý den.
Celkem máme pozemek o velikosti 0,75 ha. Vše bylo původně louka, tak se postupně snažíme o částečné zastínění zelení. Je to poměrně mokrá louka, tak používáme hlavně vrbu, která rychle roste a daří se jí.
Některé druhy máme oddělené. Je to nutností prakticky u všech druhů husic v pohlavní dospělosti, protože jsou agresivní a může dojít i k zabití.To hlavně na jaře v období páření. Bernešky a husy s kachničkami máme po většinu roku pohromadě. Pouze v době odchovu mladých je nutno jednotlivé páry oddělit, aby odchov probíhal v co nějvětším klidu.
Kdyby byl nějaký další dotaz klidně se zeptejte.
Dobrý den, já jsem úplně oněmněla úžasem! To je opravdu nádhera. Chtěla bych se zeptat zda ten rybníček co je tam vidět máte na pozemku nebo jste ho nějak budovali?
afra
napsal(a):
Dobrý den, já jsem úplně oněmněla úžasem! To je opravdu nádhera. Chtěla bych se zeptat zda ten rybníček co je tam vidět máte na pozemku nebo jste ho nějak budovali?
Rybníček jsme budovali, ale fotka to hodně zkresluje a zvětšuje. Má průměr pouze 4 m a hloubku tak 1,5 metru. Navíc nemáme spád, tak nejde vypustit a musíme ho tak jednou za 3 roky čerpadlem vyčerpat a růčo vyčist. Musím ještě dodat, že jsem si fotky po poslání do moderky prohlížel a moc mě to zklamalo, protože ve velkém formátu u mě v počítači je to OK, ale při zmenšení je to bída. Hlavně ty co jsou více přiblížené. Zkusím s tím ještě něco udělat.