Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.3.2008 11:03

Jaká byla pomlázka?

SMETY

24.3.2008 21:55

smety napsal(a):
Jaká byla pomlázka?

SMETY

před polednem koledníci říkali škyt, já měla být ještě řidič..Pro svého koledníka jsem si po obědě dojela a přivezla se soumrakem přes řeku Moravu zpět domů. Co říká můj koledník je nesdělitelnéble kvíkškytochjoj? nebo tak něco
Jinak to bylo bezva

25.3.2008 10:33

smety napsal(a):
Jaká byla pomlázka?

SMETY

Zajímavá, kouzelná nálada jako v pohádce. U nás nadalo za pár hodin + 50 cm nového sněhu a jelikož jsem na samotě, tak jsem nesehnala střízlívého traktoristu s pluhem co by nás vysvobodil. Při větru se tvořily závěje do pasu. A to nejsem trpaslík. Takže koledník žádný, ale své kouzlo to mělo i když jsme si mákli s prohazováním uliček ke zvířectvu. A to několikrát za den.
Ludmila

25.3.2008 17:27

uska napsal(a):
Zajímavá, kouzelná nálada jako v pohádce. U nás nadalo za pár hodin + 50 cm nového sněhu a jelikož jsem na samotě, tak jsem nesehnala střízlívého traktoristu s pluhem co by nás vysvobodil. Při větru se tvořily závěje do pasu. A to nejsem trpaslík. Takže koledník žádný, ale své kouzlo to mělo i když jsme si mákli s prohazováním uliček ke zvířectvu. A to několikrát za den.
Ludmila

no nezlobte se na mě Ludmilo, ale takhle nějak si představuji Vánoce

SMETY

25.3.2008 21:51

smety napsal(a):
no nezlobte se na mě Ludmilo, ale takhle nějak si představuji Vánoce

SMETY

Nezlobím se Smety, ale pryč jsou doby kdy poručíme větru, dešti .... A proč nemít Vánoce 2 x do roka. Také mě to napadlo, loudila jsem dárečky a dostala jen pusu, ale stála za to !!!
Ludmila

Přidejte reakci

Přidat smajlík