Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.5.2008 21:40

ahoj,

dala jsem to sice i na nemoderku, ale tam nikdo neodpovida,

mela jsem sehnany bajecny kurnikod pana z Rychnova nead Kneznou, s tim, ze ho koncem dubna necham vyrobit, bohuzel jsem ztratila kontakt a pan jiz neinzeruje (i kdyz pres vyhledavac je mozne "inzerat" najit, tak kontakt se samozrejme neobjevi.

nevite tedy nahodou o nekom z Pardubic, HK a okolí, kdo by prodával nové kurníky? Popř. nějaký plánek, podle kterého bych mohla nechat kurnik postavit u truhláře?

potřebuji takový, aby byl otviraci tak, aby clovek dokazal vejit. tento luxus mi je zatim odepren. ...

dekuji

dani

3.5.2008 19:10

kovbojicek napsal(a):
ahoj,

dala jsem to sice i na nemoderku, ale tam nikdo neodpovida,

mela jsem sehnany bajecny kurnikod pana z Rychnova nead Kneznou, s tim, ze ho koncem dubna necham vyrobit, bohuzel jsem ztratila kontakt a pan jiz neinzeruje (i kdyz pres vyhledavac je mozne "inzerat" najit, tak kontakt se samozrejme neobjevi.

nevite tedy nahodou o nekom z Pardubic, HK a okolí, kdo by prodával nové kurníky? Popř. nějaký plánek, podle kterého bych mohla nechat kurnik postavit u truhláře?

potřebuji takový, aby byl otviraci tak, aby clovek dokazal vejit. tento luxus mi je zatim odepren. ...

dekuji

dani

776 042 090 Kraj : H ,721 472 028 bez udání kraje to vydala tištěná fauna!

3.5.2008 20:19

malaceskafarma napsal(a):
776 042 090 Kraj : H ,721 472 028 bez udání kraje to vydala tištěná fauna!

Honzo ty jsi genius diky!

24.6.2008 20:22
jirinajanickova

XXX.XXX.99.226

kovbojicek napsal(a):
Honzo ty jsi genius diky!

Dani, jak jste dopadla, už máte nový kurník?

Přidejte reakci

Přidat smajlík