Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.12.2008 18:36
tretina

XXX.XXX.12.72

dobry den chci se zeptat jestli nevite co to muze byt mam letosni slepicky matka je araukana a otec nejaky krizenec jejicj potomci maji jesnu nohu slabsi a jednu silnejsi a na tu slabs zacinaji kulhat a jedno vjetsinou to maji slepicky a jen jeden kohout ten nejak divne skace nrvite co to muze byt ? je to nemoc nebo geneticka vada? dekuji

19.12.2008 10:44

tretina napsal(a):
dobry den chci se zeptat jestli nevite co to muze byt mam letosni slepicky matka je araukana a otec nejaky krizenec jejicj potomci maji jesnu nohu slabsi a jednu silnejsi a na tu slabs zacinaji kulhat a jedno vjetsinou to maji slepicky a jen jeden kohout ten nejak divne skace nrvite co to muze byt ? je to nemoc nebo geneticka vada? dekuji

spíš avitaminosa, nedostatek vitamínů, nebo nedodtatek přirozeného světla.

19.12.2008 18:22
tretina

XXX.XXX.12.72

Jiří Herynek napsal(a):
spíš avitaminosa, nedostatek vitamínů, nebo nedodtatek přirozeného světla.

ani jedno s toho , 1. vytaminy pridavam do vody aza 2. svetla maji dost jsou cely den na zahrade a navic to maj jen ty slepice od te araukany u jinych to vubec neni

20.12.2008 14:09
uska

XXX.XXX.253.239

tretina napsal(a):

Nevím proč, ale mám z Vás pocit, že křížíte vše možné i nemožné a nijak neřešíte cizí kohouty atd. Pokud je to pravda, tak se nedivte, že se Vám líhnout zmetky.
Ludmila

tretina

25.12.2008 12:13
tretina

XXX.XXX.147.174

uska napsal(a):
Nevím proč, ale mám z Vás pocit, že křížíte vše možné i nemožné a nijak neřešíte cizí kohouty atd. Pokud je to pravda, tak se nedivte, že se Vám líhnout zmetky.
Ludmila

nekriziv vse dohromady ale chtel jsem si rozsirit chocholky u slepic a chocholateho jsem mel jen kohouta a tak sem to zkusil a vyslo to vsechny kurata maji chocholku a a navic ty krizence mam jen na vejce a na okrasu takze se nemusite niceho bat

Přidejte reakci

Přidat smajlík