Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.2.2009 17:42
roklanka

XXX.XXX.6.50

Kříženec Lenghornky a Araukány

22.2.2009 18:21
lavacca

XXX.XXX.1.3

roklanka napsal(a):

taky nám běhá po dvoře kříženec - otec vlaška rudobarvá/rudokrká(teďka nevím, jak je to správně) x matka araukana. Slepice nese světlounce zelená vajíčka a je skvělá kvočna. A pyšní se titulem nejoranžovější žloutek.

22.2.2009 18:25
lavacca

XXX.XXX.1.3

lavacca napsal(a):

taky nám běhá po dvoře kříženec - otec vlaška rudobarvá/rudokrká(teďka nevím, jak je to správně) x matka araukana. Slepice nese světlounce zelená vajíčka a je skvělá kvočna. A pyšní se titulem nejoranžovější žloutek.

tak koukám, že tu není vidět, to že nemá ocas.

22.2.2009 18:55
mysak

XXX.XXX.46.80

roklanka napsal(a):

teda to bude asi pěknej agresor, co? jak znám leghornky..

23.2.2009 13:25
malaceskafarma

XXX.XXX.216.113

mysak napsal(a):
teda to bude asi pěknej agresor, co? jak znám leghornky..

máte taky slepičku kde je otec Leghornka a matka araukana? zajímalo by mne jestli nese bíla nebo zelená vejce....děkuju za případnou odpověd

23.2.2009 16:36
roklanka

XXX.XXX.7.50

malaceskafarma napsal(a):
máte taky slepičku kde je otec Leghornka a matka araukana? zajímalo by mne jestli nese bíla nebo zelená vejce....děkuju za případnou odpověd

Dostala jsem černé araukány a v literatuře jsem se dočetla,že když zkřížím lenghornku s araukánou,jejich kříženci budou snášet modrá vajíčka.Zakoupila jsem kořátka lenghornek a než vyrostla zapomněla jsem má-li být otec bílý a matka araukána,nebo obrácené.Dravec to vyřešil za mě,bílého kohouta odnesl.Lenghornka nanesla vejce a vyseděla 13 kuřátek,různých barev.Čistě bílé araukány bez oceasu,s ocasem,černé,černohnědé.Slepičky těchto míšenců snašejí zelená vajíčka.

23.2.2009 16:42
roklanka

XXX.XXX.7.50

sestra

23.2.2009 17:02
roklanka

XXX.XXX.7.50

do třetice

23.2.2009 17:18
roklanka

XXX.XXX.7.50

Matka bílá otec černý,ale takové uši nemá.Všechny jeho děti ho předčí.Agresivní nejsou,je jim 7 měsíců.Jedna slepička je popelavá,krásná.

23.2.2009 17:21
roklanka

XXX.XXX.7.50

roklanka napsal(a):
sestra

oprava:tmavý je kohoutek,ne slepička.

Přidejte reakci

Přidat smajlík