Strakonice - Svatováclavská pouť

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.10.2009 21:47
mysak

XXX.XXX.46.80

nejlepší drůbež výstavy - zdrobnělé hempšírky

4.10.2009 21:48
mysak

XXX.XXX.46.80

mysak napsal(a):

...

4.10.2009 21:49
mysak

XXX.XXX.46.80

mysak napsal(a):

kachny čárkované

4.10.2009 22:04
kostrata

XXX.XXX.132.7

mysak napsal(a):
kachny čárkované

Na výstavě jsem byl v neděli a po pravdě nic moc.Zajímám se o vodní drůbež a té tam moc nebylo,ale zase ty kachny čárkované a saské stály zato.Ted by tam měla být zase někdy okresní výstava.Tak snad to bude lepší.

6.10.2009 21:11
jara444

XXX.XXX.161.197

kostrata napsal(a):
Na výstavě jsem byl v neděli a po pravdě nic moc.Zajímám se o vodní drůbež a té tam moc nebylo,ale zase ty kachny čárkované a saské stály zato.Ted by tam měla být zase někdy okresní výstava.Tak snad to bude lepší.

Nevím, jestli je 15 voliér kachen a 10 voliér hus málo, to musí posoudit jiní, ale mě to přijde docela slušné a myslím si ,že i kvalita některých zvířat byla opravdu elitní. Na okresní toho víc určitě nebude. Jarda

6.10.2009 22:26
kostrata

XXX.XXX.132.7

jara444 napsal(a):
Nevím, jestli je 15 voliér kachen a 10 voliér hus málo, to musí posoudit jiní, ale mě to přijde docela slušné a myslím si ,že i kvalita některých zvířat byla opravdu elitní. Na okresní toho víc určitě nebude. Jarda

Některá zvířata byla opravdu elitní,to bez debaty.Ted jsem objel plno výstav po ČR a tohle se mě zdálo trochu slabší.Tak asi je tu méně chovatelů a pak se to odráží na množství.Chovatelé holubů,tak ty si tam užili.Jako Strakonák jsem to mohl trochu pohanit.Jsem tam pomalu každý týden na trhu a jsem rád,že to tam existuje

7.10.2009 06:40
st toman

XXX.XXX.32.219

kostrata napsal(a):
Některá zvířata byla opravdu elitní,to bez debaty.Ted jsem objel plno výstav po ČR a tohle se mě zdálo trochu slabší.Tak asi je tu méně chovatelů a pak se to odráží na množství.Chovatelé holubů,tak ty si tam užili.Jako Strakonák jsem to mohl trochu pohanit.Jsem tam pomalu každý týden na trhu a jsem rád,že to tam existuje

Kostrato, Kostrato, nato, že jsi strakonák, jak píšeš, tak musíš vědět, že taková výstava tu zatím ještě nebyla a myslím, že asi dlouho nebude. Tak jak píše Jarda, ta okresní bude o hodně menší a i kdyby byla krajská, tak se tolik zvířat nesejde. Na to vem jed ! Jasně byly tam nějaké nedostatky, ale na které výstavě nejsou ? Myslím si ,že se výstava povedla a právem patří všem pořadatelům poděkování. Vím o čem mluvím. Také se podílím na uspořádání takové menší výstavy a v dnešní uspěchané době to není nic, co by nám, pořadatelům mohl někdo závidět. Nevím kdo jsi, ale stejně v neděli v trhu nasledanou. Zdraví St. Toman

10.10.2009 10:52
jara444

XXX.XXX.161.197

jara444 napsal(a):

Kdyby měl někdo zájem, na internetových stránkách ZO ČSCH Strakonice I. je umístěn katalog s oceněním z této výstavy. odkaz zde:

http://www.cschstrakonice.estranky.cz/ clanky/vystavy/katalog -drubeze-z-vaclavske-vystavy-2009

(odstranit mezery)

Přidejte reakci

Přidat smajlík