Striebornosfarbená vlnitá plymutka velká

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.3.2010 16:25
mareknagy

XXX.XXX.102.191

hľadám chovateľa strieborno sfarbená vlnitá plymutka veľká potrebujem kohúta po prípade vymením za moje ho kohúta pridávam fotky mojich plymutov pôvod nemecko od pána hartmana on chová čierne ,kolumbijske, žlté plymutky . super kvalita

5.3.2010 16:34
mareknagy

XXX.XXX.102.191

mareknagy napsal(a):
hľadám chovateľa strieborno sfarbená vlnitá plymutka veľká potrebujem kohúta po prípade vymením za moje ho kohúta pridávam fotky mojich plymutov pôvod nemecko od pána hartmana on chová čierne ,kolumbijske, žlté plymutky . super kvalita

striebornosfarbená vlnitá

5.3.2010 16:40
mareknagy

XXX.XXX.102.191

mareknagy napsal(a):

ešte jedena

5.3.2010 16:43
mareknagy

XXX.XXX.102.191

mareknagy napsal(a):

1

5.3.2010 16:47
mareknagy

XXX.XXX.102.191

mareknagy napsal(a):

2

5.3.2010 23:34
mysak

XXX.XXX.46.80

mareknagy napsal(a):
2

Parádní zvířata!! jestli se nebojíte práce, tak nouzově lze použít i koroptvího vlnitého kohouta na stříbrné slepice a získáte kohouty stříbrné (se červenými štíty křídel) a čisté koroptví vlnité slepičky, ty prodáte, a nejlepšího kohouta v typu pustíte zpět do stříbrných. Získáte většinu stříbrných vlnitých. Budete sledovat kohouty bez náznaků červených pírek. Chov se tak celkově posílí na vitalitě. A nepřijdete o jedinečnou kresbu, nýbrž budete pracovat pouze se zlatým a stříbrným faktorem a tam je to snadné. Mnoho úspěchů!
Juraj Kafka

30.5.2015 18:08
Štěpán Drda

XXX.XXX.118.189

Nádhera super chov nebo bych koupil alespoň nás. vejce.

31.5.2015 13:59
parga

XXX.XXX.118.52

Nádherný chov, nemáte náhodou na prodej kohouta?

Přidejte reakci

Přidat smajlík