Máte problém s rozlíšením rôznych kureniec alebo holubov ja vám vyriešim problém mam napredaj rozlišovacie krúžky ktoré sa rozvíjajú ako noha rastie super výmysel a je po starosti keď kurence dorastú krúžok sa dá jednoducho dolu s nohy a použije sa nahudúci rok cena je smiešna 1ks 0.30 €
mareknagy
napsal(a):
Máte problém s rozlíšením rôznych kureniec alebo holubov ja vám vyriešim problém mam napredaj rozlišovacie krúžky ktoré sa rozvíjajú ako noha rastie super výmysel a je po starosti keď kurence dorastú krúžok sa dá jednoducho dolu s nohy a použije sa nahudúci rok cena je smiešna 1ks 0.30 €
1
mareknagy
napsal(a):
2
tieto su na zacvakanie a treba kupovať rôzne veľkosti
mareknagy
napsal(a):
tieto su na zacvakanie a treba kupovať rôzne veľkosti
tiež treba kupovať rôzne veľkosti a sú drahšie
Keďže liahnem kuriatka zriedkavých plemien z rôznych krvných línií, je problém, ako ich rozlíšiť. nechcem im prepichovať krídla plastovou páskou. Tak som v elektroobchode kúpil plastové "hadičky - bužírky" rôznych farieb a priemeru. Z nich som si nastrihal krúžky a tie kuriatkam naťahujem na nôžku. po čase rozstrihnem a nasadím väčší
mareknagy
napsal(a):
Dobrý den,
kroužky jsou skvělé používám je již řadu let. Cena v Německu je 0.10 € za 1ks. Velikosti jsou 4,5,6,8mm.
Zdraví tragopan