tak hlásím, že máme druhou várku kuřat - na fotce jen 7 (3 už byly u maminy, těch 7 jsme již naklovlé dali do líhně dolíhnout. ).
U nás je plná bedínka kuřátek 7 Brahmánek Velkych ,7 Maranskych ,3Araukáni a Hedvábničky a ještě nám přibyli Wyandontky 4 .Máme to pěkně namixované od každého trochu
Brrr, kuna!!!
Právě budu muset se řešit, aby kuna nelovila zdrobnělé slepičky v mé nepřítomností - o víkendu budu často jezdívat pryč a myslel jsem, že tady není kuna, protože mám menší dvorek u sídliště a také navíc u rušných silnic. Tak bohužel v noci jsem už dvakrát viděl běžící kuna!!!
Tak co s tím?! Mám pejska - je možné, abych dal jeho pelíšek k kurníku pouze v mé nepřítomností - kuna se bojí psa? Psí pach vydrží 2-3 dní?
Pokud pelíšek nebude k užitku, tak mám postavit voliéru?? Elektrická ohrádka nebude možná Máte nějaký nápad?
ahój lidi...tak tady jsem já, malá sumatránka. A jsem sama. Z patnácti vajec. Pomalu už si zvykám na svého páníčka. Ale on o mě asi nestojí. Zejtra mě šoupne pod kvočnu. Prý mi ještě nějaké sourozence sežene, ale kde a jak?
...A už je nás víc, nebudem se bát kuny nic!
(lakendfedky + jedna sumatránka)
... tak koukám, koukám - tady mě moc nemilujete / a asi bych mohla i narazit /! Tak já se tedy raději přestěhuji na "nemoderku" - až budete číst příspěvky na př. Záhada ??? Tak si na mě vzpomeňte
beda
napsal(a):
... tak koukám, koukám - tady mě moc nemilujete / a asi bych mohla i narazit /! Tak já se tedy raději přestěhuji na "nemoderku" - až budete číst příspěvky na př. Záhada ??? Tak si na mě vzpomeňte
Zahada???-to je moj prispovok a vyzera to tak ,ze to skutocne bola kuna rano zautocila na kohuta no nastastie bol pusteny pes,tak ukazal kune ze je to jeho dvor.
Očakával som že sa niečo vyliahne ale že ich bude tolko ma ani vo sne nenapadlo. To ešte chýba na obrázku štvrtá mamina, tá ich má 9. Piata nádejná ešte asi tri týždne. Takže 9+6+13+15.
Mamky sú to velmi odvážne, zakúsnutá sa nechá vytiahnuť aj do metrovej výšky. Kačiatka sú také malé, že sa tých 15 vmestilo do dvoch dlaní. Ešte dobre, že som vajíčka nedal do liahne. Ráno som prišiel z práce a teplomer na liahni ukazoval rovných 42 st.C. Mačka sa v noci vyhrievala na liahni a trošku mi rozštelovala termostat. No som zvedaví či s tých 70 vajec velsumiek, 8 v. RZ, 50 japonských prepelíc a 6 viržiniek niečo bude. Prajem vštkým prispievatelom úspešnú chovnú sezonu.