Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.6.2010 13:21
ditus

XXX.XXX.16.37

Dobrý den,
můžete mi prosím poradit, co je tohle za plemeno? Jedná se o cca ročního kohouta, velikost poloviční než je klasická rezavá slepice(taková ta obyč. co se chová i klecově), není agresivní, na nohou má rousy a asi 6 pařátků na každé, některé jsou něco jako paspárky u psů, jakoby zdvojené, nevyužívané- především ty co jsou schované v těch rousech.
Díky všem, může se jednat o křížence, dostala jsem ho od známého, co ho dostal od svého známého jako kuře s několika dalšími, nechal si jen slepičky a jednoho kohoutka, zbytek rozdával.

26.6.2010 13:45
behemond

XXX.XXX.162.30

vyzera ako milflerka krizena s nosnicou...ak je vacsi ako milflerka normalne, tak by to mohlo byt ono smajlík

26.6.2010 15:40
marysh

XXX.XXX.147.36

Každopadně je to "bastard" a ne plemeno ! Může tam byt všechno možné - rousy po rousné,ocas a velikost po japonce,více prstu po hedvábničce .....................dokonce i něco s antverpského vousače se tam najde.smajlík

26.6.2010 23:42
deaf lukas

XXX.XXX.56.200

Podle mě je křížená hybridní hnědobílá nosnice (taková z klecových chovu).

29.6.2010 03:00
ditus

XXX.XXX.16.37

Vidím, že i na diskuzích o kurech jsou puntičkáři, kteří vše co není čistokrevné urážejí. Tak to není plemeno, tak je to kříženec a co? Dostala jsem ho, známý nechtěl aby ho někdo sežral, ale aby si žil ten svůj život, mě tady nepřekáží a holkám slepičím taky ne. Taky jsou to asi bastardky- vynesené klecovky, ale mě fakt nezáleží na tom, co mi snese vejce.
Jinak dík všem, kteří se snažili poradit, i tomu rýpálkovi...

30.6.2010 16:24
marysh

XXX.XXX.147.36

Tak počkát,počkát,mila Ditus ............chtěla jsi poradit co je to za plemeno,napsal jsem ti ,že to není plemeno ale bastard - to není urážka,to je normálně použivaný termín v genetice,co asi nevíš.Myslel jsem,že nebudu reagovat,ale už mi jdou na nervy takovi ješitní vymaštěnci,kteři kazi tuto moderku napadanim jiných.Děvče,uč se,at´ tady nemusíš dávat stupidní dotazy.smajlík

30.6.2010 17:19
zbyndas

XXX.XXX.182.58

Musím se Maryshe zastat. Má naprostou pravdu: Hybrid (kříženec, bastard) = jedinec, který vznikl hybridizací. Hybridismus = stav vzájemného prokřížení genetických základů. Toto jsou běžné genetické pojmy. Není dobré dělat ukvapené závěry milá Ditus :-). Jinak mnoho úspěchu přeje, Zbyněk

1.7.2010 01:23
ditus

XXX.XXX.16.37

marysh napsal(a):
Tak počkát,počkát,mila Ditus ............chtěla jsi poradit co je to za plemeno,napsal jsem ti ,že to není plemeno ale bastard - to není urážka,to je normálně použivaný termín v genetice,co asi nevíš.Myslel jsem,že nebudu reagovat,ale už mi jdou na nervy takovi ješitní vymaštěnci,kteři kazi tuto moderku napadanim jiných.Děvče,uč se,at´ tady nemusíš dávat stupidní dotazy.smajlík

Ano, díky, chtěla jsem poradit. Jediný kdo někoho uráží jste Vy a vůbec nechápu narážku na ješitný vymaštěnce...bastard z nás znamená urážku, asi něco jako paskvil, retard, debil...asi proto mi to přišlo jako rýpnutí, nicméně tento Váš další text o vymaštěncích se stupidními dotazy jste si mohl odpustit! A mimochodem, nějak si nejsem vědoma, že bych si s Vámi potykala! Ale to je asi o slušnosti, což zase nic neříká Vám a možná byste se také měl něco přiučit...smajlík

1.7.2010 10:21
marysh

XXX.XXX.147.36

Ano,mate pravdu,přiučil jsem se,naneschledanou.:-|

Přidejte reakci

Přidat smajlík