Uživatel s deaktivovaným účtem

lavacca
napsal(a):
neměl by jste fotku kachničky ze strany? Mně osobně přijde, že ona je dost malá. Ale třeba to bude jen úhlem fotky.
fotku mám ale mě přijde že kachna je dost velká možná kačer je malý. Jinak pán mi kachnu prodal protože snižoval stavy měl v každém kmenu 4 kachny achtěl jen 2 takže z každého zbarvené dvě šli do světa a jednu mám já.
martinzjihu
napsal(a):
fotku mám ale mě přijde že kachna je dost velká možná kačer je malý. Jinak pán mi kachnu prodal protože snižoval stavy měl v každém kmenu 4 kachny achtěl jen 2 takže z každého zbarvené dvě šli do světa a jednu mám já.
A tak zas mohutná je pěkně. To jo, ale někde tam prostě bude zrada. Zkusila bych koupit kačenu barbarie a uvidíte, zda bude zlepšení. Jestli jo, je to v kachně. Jestli ne, vyměnila bych kačera. Lepší radu bohužel nemám.
lavacca
napsal(a):
A tak zas mohutná je pěkně. To jo, ale někde tam prostě bude zrada. Zkusila bych koupit kačenu barbarie a uvidíte, zda bude zlepšení. Jestli jo, je to v kachně. Jestli ne, vyměnila bych kačera. Lepší radu bohužel nemám.
No já si taky myslím, že je mohutná dost. Loni mi obsedla v pohodě 22 vajec a jen jedno bylo čisté. A za druhé mě se vzhledově moc líbí takže bych raději kachnu ponechal a zkusil spíš vyměnit kačera. Třeba barbarii nebo se mi moc líbí hnědé pižmovky takže zkusit tyhle. No uvidím jak to nakonec dopadne. Jinak moc děkuju za odpovědi a jsem rád že není chyba na mé straně.
martinzjihu
napsal(a):
No já si taky myslím, že je mohutná dost. Loni mi obsedla v pohodě 22 vajec a jen jedno bylo čisté. A za druhé mě se vzhledově moc líbí takže bych raději kachnu ponechal a zkusil spíš vyměnit kačera. Třeba barbarii nebo se mi moc líbí hnědé pižmovky takže zkusit tyhle. No uvidím jak to nakonec dopadne. Jinak moc děkuju za odpovědi a jsem rád že není chyba na mé straně.
Jo jo, je i vzhledově moc hezká. My si letos pořídili černobílého kačírka, tak se teprve vybarvuje, ale vypadá slibně.
Díky tomu, že bereme kachničky jen od 1 pána (jelikož nikdo jiný ve Štítarech barbarie nenabízí), sáhli jsme pro novou krev. A odjakživa se mi černožlutá kačata moc líbila, tak se snad zadaří a příští rok už nám tu budou běhat malé ,,mixy´´.
Držím palce, aby to výměna kačera vyřešila.
Já osobně mám taky radši barevné než čistě bílé oni jsou i vzhledově moc hezké a to že někdo tvrdí že je to za trest škubat tak to není pravda loni jsem měl dvě kachničky celé černé a po oškubání nebylo nic poznat od bílé. Když se trefí ta správná doba je to v pohodě. A hlavně by mě docela dost zajímalo jaké barvy vzniknout po spojení černobílá kachna a hnědý kačer.