Dá sa nejako určiť pohlavie milflérky už ako pri starších alebo týždňových alebo mladších kuriatkach ...?
juraj
napsal(a):
Dobrý večer pohlavie sa da určiť už pri jednodnovych kuriatkach, ak chcete vložte prosím fotku. juraj
No s tou fotkou to bude trošku problém pretože tie kuriatka má jedna pani ale možno ak sa podarí tak ich odfotím a mám ich odfotiť len ako celé kuriatka alebo len krídelka...? a aj rodičov...?
kakariki
napsal(a):
slepičky mají ocásky kohoutci ne
...Toto rozhodne neni pravda,a uz vobec nie u milferok.....chvostiky maju obidve pohlavia.....To o chvostikoch sa hovori pri normalnych kurcatach ale ani to neni pravda,to si tak hovorili nasa prastare mamy.....mal som kopu kohutikov s chvostikom a aj kurky bez(samozrejme v mladuckom veku).....Lukáš
300lukas008
napsal(a):
...Toto rozhodne neni pravda,a uz vobec nie u milferok.....chvostiky maju obidve pohlavia.....To o chvostikoch sa hovori pri normalnych kurcatach ale ani to neni pravda,to si tak hovorili nasa prastare mamy.....mal som kopu kohutikov s chvostikom a aj kurky bez(samozrejme v mladuckom veku).....Lukáš
Dobre ďakujem...
Konečne som sa dostal ku foťaku tak pridávam pár fotiek 4 sú také isté tmavšie a 3 sú tiež také isté ale bledšie...tu sú všetky aj s hrdou mamou...
Snáď to budete vedieť poznať priložím aj krídelka ako fotky ale od tých bledších nieje moc dobrá to fotka ale aj tak ju sem dám možno pomože pri určovaní ...
ale je zvláštne že kuriatka ktoré mala ako prvé ešte pred týmito sú tmavé boli 2 sliepočky a 1 kohútik a aj kohútik aj jedna sliepočka boli čierne ale aj s bielymi bodkami a druhá sliepočka bola čierna tiež ale mala viac bielej farby ako tých fliačikov ale mala aj hnedú farbu na sebe... tak mi napíšte koľko asi tak budu mať sliepočiek a koľko kohútikov vopred ďakujem...
Nevím nevím jestli budou na výstavy.Ten rodičovský pár mě připadá jako kříženci 2 barevných rázů milflérky.Mě takto padali kuřata od tříbarevného kohouta s černou bíletečkovanou slepičkou.Je možné že po přepeření kuřat bude každé jiné.Ale mě to bylo jedno protože to jsou super slepičky.Hodně štěstí a na podzim je vyfotte at vidíme jak vyrostli do krásy
faha
napsal(a):
Nevím nevím jestli budou na výstavy.Ten rodičovský pár mě připadá jako kříženci 2 barevných rázů milflérky.Mě takto padali kuřata od tříbarevného kohouta s černou bíletečkovanou slepičkou.Je možné že po přepeření kuřat bude každé jiné.Ale mě to bylo jedno protože to jsou super slepičky.Hodně štěstí a na podzim je vyfotte at vidíme jak vyrostli do krásy
Ale veď ja snimy na výstavu nepojdem a aj tak to niesu moje ale budem mať párik...tak ich potom vyfotím ako vyrástli...a nevedel by niekto aspoň skúsiť určiť počet sliepočiek a kohútikov...