Život si najde cestu....

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.6.2011 11:56
songstr

XXX.XXX.196.183

chtěl byhc se s vámi podělit o dnešnísmajlík překvapení které mě čekalo chovám slepice hedvábničky zdr kočinky a pak na snášku kříženky vlašky s wyandotkou před časem se jedna slpička ztratila a jelikož slepičky pouštím na volno do lesa pčisuzoval jsem její zmizení lišce nebo kuně a smířil se s tím jaké však bylo mé překvapení když dnes při krmení z lesa přišlqa slepička i s 15 kuřátky sama si nanesla v lese vajíčka ba vyseděla 15 krásných kuřátek a krásně se o ně stará odchytil jsem je a umístil do bezpečí je na ně moc krásný pohled slepička je z mých loňských kuřátek vysezená pd kvočnou a kje to kříženka wyandtoky a vlašky . jak se říká život si najde cestu a poříroda nás neustále překvapuje.

17.6.2011 20:20
rosnička

XXX.XXX.145.90

songstr napsal(a):
:-)

Blahopřeji ,takovou mámu si chrante ta je k nezaplacení.:-):-):-)

17.6.2011 20:33
songstr

XXX.XXX.30.30

díky nebojte chráním a kuřátka taky zůstanou doma nechám si z nich slepičky a pak dokoupím kohoutka nejspíše zase vlašky koroptví toto křížení se mi zdá být dobré slepičky jsou pěkné robustní s dobrou snáškou a nejsou tak plaché a divoké jako normální vlašky navíc mají pud sezení na vejcích po wyandotkách:D:-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík