Tady je pár fotoček mých stříbrně lemovaných. Vyandotky se mi moc líbí - ukážete mi nějaké další?
dedojozef

XXX.XXX.29.240
Veľmi pekné. Sú to veľké, alebo zdrobnelé?Já chovám veľké strieborné čierne lemované a potreboval by som kohúta.
Mám aj inzerát na iFaune, ale nikto sa mi neozýva.Nemáte na predaj pekného kohúta. Možná aj výmena., sú tiež krúžkované.
srogoncik@mail.t-com.sk
dedojozef
napsal(a):
Veľmi pekné. Sú to veľké, alebo zdrobnelé?Já chovám veľké strieborné čierne lemované a potreboval by som kohúta.
Mám aj inzerát na iFaune, ale nikto sa mi neozýva.Nemáte na predaj pekného kohúta. Možná aj výmena., sú tiež krúžkované.
srogoncik@mail.t-com.sk
Dobrý den, my jsme v kontaktu na mejlu Jsou to velké a taky zatím žádná změna v hledání nepříbuzného kohouta. Sice do podzimu čas, ale nevím, nevím, jestli se nám něco podaří sehnat. Zkusím se ještě zeptat na západě čech - mám tam známého.
ovecka
napsal(a):
Velké vyandotky stříbrné černě lemované měl pan Johánek ze ZO Horš. Týn. Zkuste kontaktovat pana Mullera, to je jejich jednatel, třeba bude vědět více.
muller.antonin@quick.cz
Dana
Dobrý den paní Dano - děkuji velice za ochotu pomoci, hned tam napíšu. Je to tak trošku neštěstí sehnat nepříbuzného kohouta. Tak uvidíme jak dopadneme
S.
ferencjo

XXX.XXX.5.221
dedojozef
napsal(a):
srogoncik@mail.t-com.sk
zdravím.tiež mám veľké wyandotky .mám aj kohúta ktorého by som potreboval vym,eniť.ale je nekrúžkovaný vlanajší,pretože som od rožňavy a náš szch jovice objednával krúžky prvýkrát tohto roku , pán Jozef,máte aj nejaké kurčatá?.bolo by niečo na výmenu?
dakujem Jozef
pepina
napsal(a):
Dobrý večer, nemáte náhodou na prodej velké wyandotky? Třeba i malá kuřátka nebo násadová vajíčka? Z kterého kraje prosím jste?
Bohužel letos mic k prodeji nemám - uvidíme jak se bude dařit příští rok. Tak to vypadá, že mě to německo nemine a kohout bude asi kokrhat německy
peter z bratislavy
napsal(a):
Viem, že Peter Nádaždy z Ivanky pri Dunaji doviezol z Nemecka násadové vajcia veľkých strieb. wyandotiek a aj niečo z nich vyliahol. Skuste u neho na teL.
00421/45943337prip.mobil: 00421/910446407
Dobrý den, děkuji Vám velice za kontakt a určitě to u pána zkusíme
Uživatel s deaktivovaným účtem

dedojozef
napsal(a):
srogoncik@mail.t-com.sk
Ak máte záujem o výmenu tak mám 5ks kohútov veľkej wyandotky str. čiern. lemovanej. ďakujem

Tak mi jedeme ve zdrobnělých jen nevím jak poznat kohoutka od slepičky...
cheren
napsal(a):
Tak mi jedeme ve zdrobnělých jen nevím jak poznat kohoutka od slepičky...
Tak já to poznávám podle zbarvení hřebínku - kohoutci ho mají masitější a červenější. Někdo to poznává podle sedlového peří - kohoutci ho mají mít zašpičatělé a slepičky do kulata, ale já to podle toho nepoznala. Ale podle hřebínku to šlo krásně poznat a v tomto stáří (co máte na té fotce) by to už mělo být si myslím poznat.
Takže jeden z těchto by měl být určo kohoutek a druhé snad slípka? Ono se to těžko říká, když není s čím porovnat
market
napsal(a):
Dobrý den, mám velké vyandotky stříbrné černě lemované, jsou kroužkované, dovezené z Německa.
V případě zájmu Vám mohu na jaře rezervovat několik kuřat ( jestli se vylíhnou ) nebo násadová vejce, záleží na domluvě.
Dobrý den, já bych také na jaře moc ráda koupila násadová vajíčka těchto slepic, bylo by to možné?
No to je hezkýýýý jedna zvláštnost je že já mám taky vyandotku a ta mi nese dva druhy vyandotek (jeden druh je ten lemovanej a druhej je černej s bílými pruhy) a tady mám lemované kuřátko
wyandotts
napsal(a):
No to je hezkýýýý jedna zvláštnost je že já mám taky vyandotku a ta mi nese dva druhy vyandotek (jeden druh je ten lemovanej a druhej je černej s bílými pruhy) a tady mám lemované kuřátko
Taky tu mám jedno takový kuře konkrétně kohoutka kdyby někdo chtěl bude k mání