Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.10.2011 14:18
rita

XXX.XXX.178.2

Ake budu kuriatka ked kohut-kura su surodenci? Mate taku skusenost? Mam Amroxky a myslim,ze v nasom okoli vacsina pochadza od jedneho chovatela. Zatial nemam moznost daleko zacestovat tak asi nema cenu kupit v nasom okoli kohutika.Dakujem Ritasmajlík

24.10.2011 18:01
peter z bratislavy

XXX.XXX.237.55

Určite je lepšie, ak si zoženieš nepríbuzného kohúta, aby potomstvo bolo bez následkov.
Teraz sú všade výstavy, takže máš jedinečnú možnosť na to.

Uživatel s deaktivovaným účtem

24.10.2011 18:58
Uživatel s deaktivovaným účtem

prvy rok by sa nemalo stat nic ,ale potom uz ano,,ale radsej si zozen nepribuzdneho ako ti radi predosli chovatel,predomnou,,potom budes mat pekne čiperne kuriatka,,

25.10.2011 10:16
rita

XXX.XXX.178.2

peter z bratislavy napsal(a):
Určite je lepšie, ak si zoženieš nepríbuzného kohúta, aby potomstvo bolo bez následkov.
Teraz sú všade výstavy, takže máš jedinečnú možnosť na to.

Dakujem,ale som potrebovala vediet prave tie nasledky.. Mam orpiMiska a brahmaKarolka pre tych som cestovala daleko,aby ani nahodou nebola pribuzna krv.Totizto 2roky po sebe som kupila od tohoisteho chovatela Araukany a nie a nie sa im darit.Prv 10vajec,vyliahlo sa 3 o rok 10 kuriatka 1dnove-3eura kus hm a z toho je 9kohutikov.Toto moze byt nasledok surodenectva,alebo ake nasledky myslite??? Este vas poprosim ak viete vystavy v okoli VK??Dakujem

Přidejte reakci

Přidat smajlík