Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.11.2011 18:32
helenakucerova

XXX.XXX.82.122

Dobrý den , k narozeninám sem dostala 2 páry hus a nevím jestli to jsou husy čínské nebo africké možná že i nějaké jiné , potřebuju poradit co to je za druh hus a hlavně co potřebují k životu , husy jsou skoro stejný jen houseři kteří mají lalok pod zobákem a nad zobákem hrbol no a jeden pár má zobáky černý a plováky mají do hněda no a ten druhý pár má zobák s hnědám zabarvením a plováky mají ružové jako kachny . Přiložím fotky .:-) Bydlíme 5 roků na vesnici v roubence kterou dáváme dohromady no a ke každýmu stavení patřej kozy ovce slepice kachny no a mně scházely husysmajlík tak sem je dostala taky , nedávno sem se zmínila že tu schází už jen kráva tak se bojím co dostanu příští rok :o) . děkuji za radu co to vlastně je za husy .smajlík

25.11.2011 11:41
zdeňka58

XXX.XXX.178.111

Podle toho,jak jsem koukala na obr.z fóra,tak bych řekla,že je to buď husa labutí a nebo africká,chtělo by to ještě vyfotit husy i z jiné strany :-)

25.11.2011 13:03
masak

XXX.XXX.253.239

včera jste tem samý odkaz zadala o dvě vlákna níž a máte tam i odpovědi.tak proč znovu?

Re: husa labutí (Vložil: helenakucerova - 24.11.2011 15:51:40)
dobrý den už několik dní se snažím dozvědět co to mám doma vlastně já , dostala sem k narozeninám 2 páry hus ..prý langhorské , čínské a nebo taky africké...prosím o radu co to teda mám za husy ...

Přidejte reakci

Přidat smajlík