Pozdě, ale přece konala se 20 - 22. ledna
Foto drůbeže a vodní drůbeže... omlouvám se za kvalitu některých fotek... v té tlačenici to nebylo jednoduché
oskar222
napsal(a):
a co konkrétně, že jsem tak zvědavý? .)
konkretne prekrasneho 1,0 ZW lososove , kolega 1,0 vestfalky stribrne (1,2 zlate dovezl ze straubingu) , dale se dovezly Maransky,paduanky ,bantamky,velsunky,jine razy wyandottek,bojovnice ale nevim jake,kachny saske, zakrsle , z holubu elstr,rysove, atd bylo toho hode jela 8clena skupina a dovezlo se pres 60 zvirat takze uspech
eddie
napsal(a):
Jak se tak dívám škoda že jsem nakonec nemohl jet,měl jsem zájem o velké wyandotky a bylo jich tam celkem dost pěkných,ty stříbrné skončily v ČrR dle mých informací,nakonec mám ale přislíbená vejce velkých koroptvích tak snad to vyjde.
No, velká wyandotka je na obrázku 49 a kohout 48. Zbytek wyandot na fotkách jsou zdrobnělky, ale byla jsem docela překvapená, jak velký rozdíl je mezi našima a německýma zdrobnělkama.
skybova.vendula
napsal(a):
No, velká wyandotka je na obrázku 49 a kohout 48. Zbytek wyandot na fotkách jsou zdrobnělky, ale byla jsem docela překvapená, jak velký rozdíl je mezi našima a německýma zdrobnělkama.
no s wyandotkama je to tezke nemci je maji vseobecne na vysokych nohach a prerostle to ze jsme dovezly lososaka to byla az nahoda ze tam nezi tema dlouhonohyma byl ukryty krasavec uz lita po dvore senamuje se s ostatnima vyandotakama takze ma o zabavu postarano , jinak pro vyse uvedeny prispevek komunika probiha vselijak bud NJ nebo AJ ale take rukama nohama jak v kterem pripade :-D ale byl to uspech dovezt tolik kvalitnich zvirat alespon nikdo neprisl zkratka
oskar222
napsal(a):
no ty vestfálky - to je teda klenot!
Jsem rád, že i nějaká nová maranska přibude do chovů v Čr
Jinak jak probýhá vůbec komunikace? - jen v NJ nebo AJ či rukama nohama? - ať vím na co se mám psychicky připravit
jinak vestfalky to je klenot kolega je ma jak zlate myslim prvni kdo je v CR ma tak i stribrne taky ma jeste brakelky zlate a stribrne
CRUYFF

XXX.XXX.161.30
havok
napsal(a):
jinak vestfalky to je klenot kolega je ma jak zlate myslim prvni kdo je v CR ma tak i stribrne taky ma jeste brakelky zlate a stribrne
prosím vás tie vestfálky majú aké číslo? ďakujem
Tak pro všechny zájemce - scan katalogu je k dispozici 19 dní na http://leteckaposta.cz/879289698