Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.2.2012 20:46
lukas333666

XXX.XXX.6.15

Mám hybridku dominant která je už třetí den taková "divná", pořád se choulí,málo žere,občas se napije vlažné vody,nesnáší.Ale má pořád jasně žluté nohy, a hřebínek stejně červený jako zbytek.Poradíte co s ní, aby se uzdravila ? Nechci ji zabít, je ještě mladá(skoro rok), a s ní mám jen čtyři slípky(staré jsem v pondělí zabil) - kohout už je z toho na nervy smajlík.Předem moc děkuju za rady, Lukáš

Slípka vedle kohouta:

1.2.2012 21:04
300lukas008

XXX.XXX.18.100

Možno jej je zima .....alebo nieco nestravitelneho zozrala a ostalo jej to vo voli,dajte jej kus masla do zobaka, ja to robim a vtych lahšich pripadoch to pomoze .....Lukáš

1.2.2012 21:17
oskar222

XXX.XXX.93.3

Lukáši a není třeba pokaděná? - odčervoval jsi? možná to mže být kokcidioza..
Jinak babča má hybridky a ty všechny se dožití do 3 let a je po nich...

2.2.2012 10:32
ovecka

XXX.XXX.171.70

Moje známá vždycky kontatovala - mám smutnou slepici a na druhý den byla polévka ze smutné slepice. Nejlevnější řešení. Pokud má nějakou vážnější nemoc předejdete rozšíření na ostatní slepice. Jinak ji musíte izolovat, přemístit do tepla a začít léčit. A to se Vám bez testů u veta těžko podaří. Začněte odčervením, poté nasaďte antibiotika a nakonec skončí na špalku a v kompostu, protože po léčbě už bude nevhodná ke konzumaci kýmkoli (ani zvířatům - obsahuji zbytky ATB - možnost rezistence na ATB). Dana

2.2.2012 13:45
lukas333666

XXX.XXX.6.15

300lukas008 napsal(a):
Možno jej je zima .....alebo nieco nestravitelneho zozrala a ostalo jej to vo voli,dajte jej kus masla do zobaka, ja to robim a vtych lahšich pripadoch to pomoze .....Lukáš

No, zobák otevřít nechtěla - žrala to z ruky ! :-) A i před tím byla pohyblivější, snad se to samo spraví...

2.2.2012 13:47
lukas333666

XXX.XXX.6.15

oskar222 napsal(a):
Lukáši a není třeba pokaděná? - odčervoval jsi? možná to mže být kokcidioza..
Jinak babča má hybridky a ty všechny se dožití do 3 let a je po nich...

No, nikdy jsme slípky neodčervovali(myslel jsem že to dělají v drůbežárně smajlík) a byli zdravé.Ale vypadá to že se z toho dostává smajlík....

Přidejte reakci

Přidat smajlík