Chová niekto na Slovensku Plymutky veľké ??

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.3.2012 17:27
luxdkas

XXX.XXX.1.102

BuĎ čierne alebo biele alebo inej farby , ak ich niekto chová , napíšte mi prosím buď sem na ifaunu , alebo na meil: lukas_pagac@centrum.sk
Za odpovede vopred ĎAKUJEM:-)

25.3.2012 23:45
rous

XXX.XXX.36.118

luxdkas napsal(a):
BuĎ čierne alebo biele alebo inej farby , ak ich niekto chová , napíšte mi prosím buď sem na ifaunu , alebo na meil: lukas_pagac@centrum.sk

Ano chová,ale Oravky jsou mnohem lepší !!! smajlík :-)

26.3.2012 07:27
zula

XXX.XXX.5.64

No jo, ale kde oravky sehnat v ČR? zula.zluta (zavinac) gmail.com

26.3.2012 10:30
yetti

XXX.XXX.33.199

rous napsal(a):

:-):-)

26.3.2012 14:05
luxdkas

XXX.XXX.1.102

Tak to ste mi moc neporadili...smajlík
Ale čo už

26.3.2012 14:09
luxdkas

XXX.XXX.1.102

alebo , tko ich chová vie niekto o niekom , kto by mal buď násadové vajcia alebo sliepočky mladé ?

26.3.2012 14:39
mamkamaria

XXX.XXX.55.1

A čo, wyandotky zdr. už Ťa prešli? smajlík

26.3.2012 16:06
danielbratislava

XXX.XXX.237.149

luxdkas napsal(a):

Zadavateľ témy Plymutka biela, je pán Jaroslav s nickom oravkabiela a on chová aj Plymutky biele. V profile má uvedený kontakt.

26.3.2012 18:02
luxdkas

XXX.XXX.1.102

mamkamaria napsal(a):
A čo, wyandotky zdr. už Ťa prešli? smajlík

Áno , prešli , lebo som volal rôznym chovateľom , ale ani jeden z nich nemal na predaj násadové vajíčka...

26.3.2012 19:27
dorm

XXX.XXX.64.242

rous napsal(a):

když někdo chce psa a založí na to vlákno,nebudu mu nabízet kočku,schání auto nenabízejte motorkusmajlík..když schání plymutky nenabízím oravky a ještě nevnucuji co je lepší! Pochopeno??!! On sám musí vědět co chce!!!

26.3.2012 19:53
luxdkas

XXX.XXX.1.102

dorm napsal(a):
když někdo chce psa a založí na to vlákno,nebudu mu nabízet kočku,schání auto nenabízejte motorkusmajlík..když schání plymutky nenabízím oravky a ještě nevnucuji co je lepší! Pochopeno??!! On sám musí vědět co chce!!!

Presne , súhlasím s týmto názorom...:-)
Nemám nič proti Oravkám , je to tiež pekné plemeno , aj keď sa mi viac páčia Plymutky ...:-)
Oravky sú možno odolnejšie ako plymutky , to neviemsmajlík
Možno budem mať niekedy aj Oravky aj iné plemena , ale teraz chcem vyskúšať Plymutky a plymutky majú asi aj viacej farebných rázov ako Oravky či ?smajlík
Nezáleží mi na farbe ale najmä na tom , aby dobre nosili a boli pekné aj na trávniku ale najmä aby nosili...:-)

26.3.2012 20:12
dorm

XXX.XXX.64.242

nenene,tak jsem to nemyslel co je, nebo které plemeno je lepší,horší,hezčí,užitečnější,to není můj styl a to nerozlišuji a snad i žádný skutečný chovatel! Jen jsem chtěl říct ať si každý pořídí to co chce a nikdo mu nevnucuje něco jiného,třeba i lepšího..Vždyď plemena s minimální snáškou by třeba úplně zanikla,ale pro chovatele má svůj půvab a zalíbení,tak je prostě chová pro radost svoji a druhých..Ty chceš plymutky tak ať odpovídají na plymutky,kdyby jsi chtěl oravky tak jdeš na vlákno s oravkama...

26.3.2012 20:30
mamkamaria

XXX.XXX.55.1

Lenže Lukášovi sa už páčilo viac plemien a nevie sa rozhodnúť, okrem iného wyandotka, teraz plymutka, sú dosť rozdielne. Možno by si mal nájsť chovateľa zo svojho okolia a skúsiť nájsť zaľúbenie v tom plemene, ktoré má dostupné

26.3.2012 21:00
luxdkas

XXX.XXX.1.102

Keď myslíte , ale to by tu v mojom okolí najskôr musel niekto takéto plemená chovať ...
Je pravda , že sa mi páči viac plemien , ale to bude asi tým , že mám rád zvieratá či už psy , mačky , hydinu alebo iné...
a nepáčili sa mi , ale stále sa páčia , lenže po tom , ako som volal s chovateľmi , ktorý mi každý jeden z nich povedal že momentálne im nejako poklesla znáška som vzdal hľadanie zdr.wyandotiek...

26.3.2012 21:17
luxdkas

XXX.XXX.1.102

dorm napsal(a):
nenene,tak jsem to nemyslel co je, nebo které plemeno je lepší,horší,hezčí,užitečnější,to není můj styl a to nerozlišuji a snad i žádný skutečný chovatel! Jen jsem chtěl říct ať si každý pořídí to co chce a nikdo mu nevnucuje něco jiného,třeba i lepšího..Vždyď plemena s minimální snáškou by třeba úplně zanikla,ale pro chovatele má svůj půvab a zalíbení,tak je prostě chová pro radost svoji a druhých..Ty chceš plymutky tak ať odpovídají na plymutky,kdyby jsi chtěl oravky tak jdeš na vlákno s oravkama...

Pravda , určite by som išiel na vlákno o Oravkách keby som zháňal ich...:-)
Ale ako som už písal chcel by som vyskúšať Plymutky.:-)
smajlík

26.3.2012 23:56
rous

XXX.XXX.36.118

dorm napsal(a):

Když chci tak mám! pane dokonalejsmajlík

27.3.2012 00:52
rous

XXX.XXX.36.118

luxdkas napsal(a):
Pravda , určite by som išiel na vlákno o Oravkách keby som zháňal ich...:-)
Ale ako som už písal chcel by som vyskúšať Plymutky.:-)
smajlík

Plymutky se chovají po celém světě,jsou skoro na každé výstavě,to přeci není problém je sehnat,u nás mají dobře fungující klub, mají pekně web.stránky,kontaktujte jednatele klubu,určitě poradí.Oravky vám nevnucuji,jen jsem chtel naznačit, že obě plemena mají schodnou užitkovost,a když jste Slovenský chovatel,tak jsem pouze napsal mojí skušenost s nimi.Proste pro mě lepší.Proto je na světě tolik plemen,každé má svoje kouzlo a užitkovost.smajlík

27.3.2012 09:04
yetti

XXX.XXX.33.199

rous napsal(a):
Plymutky se chovají po celém světě,jsou skoro na každé výstavě,to přeci není problém je sehnat,u nás mají dobře fungující klub, mají pekně web.stránky,kontaktujte jednatele klubu,určitě poradí.Oravky vám nevnucuji,jen jsem chtel naznačit, že obě plemena mají schodnou užitkovost,a když jste Slovenský chovatel,tak jsem pouze napsal mojí skušenost s nimi.Proste pro mě lepší.Proto je na světě tolik plemen,každé má svoje kouzlo a užitkovost.smajlík

:-)smajlík

27.3.2012 19:15
dorm

XXX.XXX.64.242

rous napsal(a):
Když chci tak mám! pane dokonalejsmajlík

nejsem dokonalej,protože nevím na rozdíl od Vás v čem jsou oravky lepšísmajlík,a držel se tématu plymutek

27.3.2012 19:51
tonozospiša

XXX.XXX.52.182

Ja chovám plymutky biele .Napíšte mail na lesicko@zmail.sk,mám kurčatá aj násadové vajcia.
Tono

29.3.2012 22:23
luxdkas

XXX.XXX.1.102

danielbratislava napsal(a):
Zadavateľ témy Plymutka biela, je pán Jaroslav s nickom oravkabiela a on chová aj Plymutky biele. V profile má uvedený kontakt.

Má pán Jaroslav aj e-mail ?

Přidejte reakci

Přidat smajlík