Indický běžec - kachna špatně chodí :-(

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.4.2012 17:08
janazlesa

XXX.XXX.29.172

Dobrý den, mám předloňského kačera a dvě loňské kachny. Jedna špatně chodí - má problém se zvednout, při chůzi zakopává a zadek strká dopředu (dalo by se to popsat, že podsazuje pánev). Vajíčka snáší (denně jsou dvě), žere - ale v leže. Včera jsem ji chytla a nic divného jsem nezjistila. Přes den polehává ve výběhu.smajlík Jana

7.4.2012 22:03
ovecka

XXX.XXX.31.130

Zajděte k veterináři, kupte Helmigal tablety (nebo něco podobného) a odčervěte podle návodu. Pro jistotu všechny kachny.Dana

9.4.2012 12:34
janazlesa

XXX.XXX.24.49

Tak jsem nakonec byla u veta.Na jedné noze zánět kloubu, píchl jí ATB, a hlavně nedostatek bílkovin. Kačer a druhá kachna jsou při stejném krmení a výběhu v pohodě. Dostala jsem Calo - Pet -" Vysoce kalorické krmivo s nenasycenými mastnými kyselinami, AK taurin, vitamíny a stopovými prvky." a mám ob den dávat vařené vejce (jedno pro 3 kachny). Tak snad bude v pořádku. :-|. Jana

25.5.2012 19:01
janazlesa

XXX.XXX.4.255

Tak kachnu už při chůzi nepoznám od té zdravé smajlík a už i začala snášet, jsem ráda, že jsem to nevzdala. A na vařené vajíčko, které jim 2x týdně šoupnu večer do kachníku se vždy vrhnou a rychle ho zbaští :-)). Jana

Přidejte reakci

Přidat smajlík