asi pred dvoma rokmi sme prisli o chovny kmen milfleriek 1,4(rousne zakrsle) kazdy rok samy vysedeli male kuriatka. najprv zomreli sliepky ktore mali priznaky ako pri kokcidioze aj prujem ale nakolko boli dospele tak neviem ci ju mohli dostat a potom na rovnake priznaky zomrel aj kohut. dlhu dobu potom sme chovali hybridky ktore sme chovali od nepameti aj predtim a nikdy sa u nich nic nevyskytlo a minuly rok na jesen sme si kupili 1kohuta a 1slepicku wyandotky zdr. a dnes na presne rovnake priznaky zomrela slepocka krmim ich srotom zrnom namocenym chlebom a odpady z kuchyne ,volna pastva kohut ju neustale hlada a vola zatial je z hybridkami a to mam este objednane zdr.fenixky som z toho strasne znechuteny a neviem ci som urobil niekde chybu a nechcem aby sa to opakovalo#p
lac2#
kokcidióza - neurazte se, ale jde o čistotu, dezinfekci kurníku, krmítek ..............
Málo kdy se stane, že by slepička zdechla zničeho nic. Jaké měla příznaky a jaký měla především trus ? Co jste ji dávali při potížích ? Vynechejte chleba u slepic, často z něj mají průjem. napište více........
masak
napsal(a):
kokcidióza - neurazte se, ale jde o čistotu, dezinfekci kurníku, krmítek ..............
Málo kdy se stane, že by slepička zdechla zničeho nic. Jaké měla příznaky a jaký měla především trus ? Co jste ji dávali při potížích ? Vynechejte chleba u slepic, často z něj mají průjem. napište více........
cistotu som sa snazil udrzat aj vystriekane vapnom bolo priznaky prujem nemohla sa udrzat na nohach tmavy az fialovy hreben a tvar smad