zula
napsal(a):
Opravdu se nenajde nikdo, kdo by mohl prodat pár vajec?
No kromě perliček, jmenované slepičky mám. Bohužel většina sedí a navíc je mám společně dohromady....takže co mi vyleze z kuřátek ví jenom bůh....tak ani nikde nenabízím. Jinak zdr. vyandotky jsem vloni kupovala jako kuřata u nějakého pana Horáka v Suchonicích(u Přerova), ale jestli letos něco na prodej má netuším.
ambra
napsal(a):
No kromě perliček, jmenované slepičky mám. Bohužel většina sedí a navíc je mám společně dohromady....takže co mi vyleze z kuřátek ví jenom bůh....tak ani nikde nenabízím. Jinak zdr. vyandotky jsem vloni kupovala jako kuřata u nějakého pana Horáka v Suchonicích(u Přerova), ale jestli letos něco na prodej má netuším.
Slepičky nesháním, jen vejce, vlastní z. wyandotky mám 4 jenže dvě zasedly a další dvě mi nenanesou tak rychle zbytek vajec :o(
zula
napsal(a):
Slepičky nesháním, jen vejce, vlastní z. wyandotky mám 4 jenže dvě zasedly a další dvě mi nenanesou tak rychle zbytek vajec :o(
Tak to jste na tom ještě dobře, já mám 3čistokrevné vyandotky jednu kříženku a 4 velsumky a z toho mi nese jenom jedna vyandotka a 2velsumky zbytek je v různém stádiu kvočení. A zrovna min. víkend jsem zkonzumovala celou zásobu vajíček od vyandotek, a nechala si jenom 2 čerstvé za poslední dny a 2 od velsumek a asi 6 od hedvábničky. Takže vám moc asi nepomůžu. ale kdyby jste to chtěl risknout jsem ale až od Přerova.
Jinak toto se mi vylíhlo z vajíček zdr. vynadotky, ale co z toho vyroste ví jenom bůh. Zatím se kuřátka tváří jako vyandotky.
zula
napsal(a):
Stále marně sháním násad. vejce. Copak na brněnsku až vysočine či blanensku nejsou žádní chovatelé? Z. velsumky, z.wyandotky popř. i ta perlička... Na rozesílané emaily mi nikdo nereaguje:o(
Záleží jaké zdrobnělé Velsumky sháníte,máme koroptví,rezavě oranžové a stříbrně koroptví stříbroprsé.Jsme s Vyškova.
Pokud mohu, tak se přidám. Pro mamku sháním nejlépe kuřata, ale mohou být i násadová vejce, nějakého zakrslého plemene slepic. Osobně by se mi líbily wyndotky, mamce je to jedno, chce jen menší slepice. Jsme z Ústeckého kraje, okr. Louny. Pokud by měl někdo na prodej, ozvěte se mi prosím na email: jana.apolly@gmail.com Bohužel sem moc často nechodím.