Násadová vejce z. velsumka, z. wyandotka nebo perlička

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
31.5.2012 21:13
zula

XXX.XXX.132.215

Marně sháním násadová vejce výše zmíněných plemen, zasedly mi rovnou dvě z. wyandotky a vlastních vajec mám málo. Nemá na prodej někdo z brněnska, blanenska, boskovicka, prostějovska i olomoucka popř tišnovska na prodej? Stačilo by 10.
zula.zluta@gmail.com

1.6.2012 08:15
zula

XXX.XXX.4.74

Opravdu se nenajde nikdo, kdo by mohl prodat pár vajec? smajlík

1.6.2012 15:10
ambra

XXX.XXX.70.140

zula napsal(a):
Opravdu se nenajde nikdo, kdo by mohl prodat pár vajec? smajlík

No kromě perliček, jmenované slepičky mám. Bohužel většina sedí a navíc je mám společně dohromady....takže co mi vyleze z kuřátek ví jenom bůh....tak ani nikde nenabízím. Jinak zdr. vyandotky jsem vloni kupovala jako kuřata u nějakého pana Horáka v Suchonicích(u Přerova), ale jestli letos něco na prodej má netuším.

1.6.2012 16:24
zula

XXX.XXX.132.215

ambra napsal(a):
No kromě perliček, jmenované slepičky mám. Bohužel většina sedí a navíc je mám společně dohromady....takže co mi vyleze z kuřátek ví jenom bůh....tak ani nikde nenabízím. Jinak zdr. vyandotky jsem vloni kupovala jako kuřata u nějakého pana Horáka v Suchonicích(u Přerova), ale jestli letos něco na prodej má netuším.

Slepičky nesháním, jen vejce, vlastní z. wyandotky mám 4 jenže dvě zasedly a další dvě mi nenanesou tak rychle zbytek vajec :o(

2.6.2012 14:27
ambra

XXX.XXX.70.140

zula napsal(a):
Slepičky nesháním, jen vejce, vlastní z. wyandotky mám 4 jenže dvě zasedly a další dvě mi nenanesou tak rychle zbytek vajec :o(

Tak to jste na tom ještě dobře, já mám 3čistokrevné vyandotky jednu kříženku a 4 velsumky a z toho mi nese jenom jedna vyandotka a 2velsumky zbytek je v různém stádiu kvočení. A zrovna min. víkend jsem zkonzumovala celou zásobu vajíček od vyandotek, a nechala si jenom 2 čerstvé za poslední dny a 2 od velsumek a asi 6 od hedvábničky. Takže vám moc asi nepomůžu. ale kdyby jste to chtěl risknout jsem ale až od Přerova.
Jinak toto se mi vylíhlo z vajíček zdr. vynadotky, ale co z toho vyroste ví jenom bůh. Zatím se kuřátka tváří jako vyandotky.

3.6.2012 20:24
tomass

XXX.XXX.245.19

Dobrý den.včera jsem byl u zminovaného pána, nasadovích vajec má poměrně dost osobně jsem jsi bral do líhně ruzné razy barev wyandotek.smajlík

3.6.2012 20:35
zula

XXX.XXX.132.215

Díky, když ty Suchonice už jsou od nás celkem daleko (necelých 100km) :o(

4.6.2012 16:45
arabesca

XXX.XXX.156.111

Prosím můžete mi dát kontakt na pana Horáka v Suchonicích(u Přerova). Děkuji Alena:-)

5.6.2012 12:34
tomass

XXX.XXX.97.66

Bohužel kontakt na něj nemám nebot bydlí dva km.odemě když něco potřebuji zajedu kněmu osobně:-)

5.6.2012 12:39
zula

XXX.XXX.132.215

Stále marně sháním násad. vejce. Copak na brněnsku až vysočine či blanensku nejsou žádní chovatelé? Z. velsumky, z.wyandotky popř. i ta perlička... Na rozesílané emaily mi nikdo nereaguje:o(

5.6.2012 14:12
ambra

XXX.XXX.70.140

arabesca napsal(a):
Prosím můžete mi dát kontakt na pana Horáka v Suchonicích(u Přerova). Děkuji Alena:-)

Co mám kontakt z loňska z inzerátu na tohoto pána je 736731957, jestli je platný nevím.

15.1.2013 12:17
irokez

XXX.XXX.143.90

máme vyandotky zlaté modře lemované
vajíčka budou, Břeclavsko

15.1.2013 20:44
hostice

XXX.XXX.96.6

zula napsal(a):
Stále marně sháním násad. vejce. Copak na brněnsku až vysočine či blanensku nejsou žádní chovatelé? Z. velsumky, z.wyandotky popř. i ta perlička... Na rozesílané emaily mi nikdo nereaguje:o(

Záleží jaké zdrobnělé Velsumky sháníte,máme koroptví,rezavě oranžové a stříbrně koroptví stříbroprsé.Jsme s Vyškova.

19.1.2013 12:08
jennifer

XXX.XXX.217.71

Pokud mohu, tak se přidám. Pro mamku sháním nejlépe kuřata, ale mohou být i násadová vejce, nějakého zakrslého plemene slepic. Osobně by se mi líbily wyndotky, mamce je to jedno, chce jen menší slepice. Jsme z Ústeckého kraje, okr. Louny. Pokud by měl někdo na prodej, ozvěte se mi prosím na email: jana.apolly@gmail.com Bohužel sem moc často nechodím.

Přidejte reakci

Přidat smajlík