Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.6.2012 10:38
topina

XXX.XXX.158.60

Mám 4denní kachny a koupil jsem jim v primagre směs pro kachny od 1 dne.. Teď nevím ten název VCHKO1 nebo tak něják. Ale jde mi o to že vůbech nechtěj žrát. Jen pijí. A váček zatím nemají. Díky

23.6.2012 14:48
michuela

XXX.XXX.130.162

Nasekejte jim kopřivy, vajíčka na tvrdo nebo tvaroh a trochu posypejte tou směsí, časem budete přidávat více směsi. Pokud jsou zdravé, tak se z achvíli začnou ládovat jak o život

23.6.2012 17:14
topina

XXX.XXX.158.60

Vajíčko natvrdo a směs mám.. Přídou ktomu klofnou, jakoby ochutnali a dou pryč..

23.6.2012 18:20
michuela

XXX.XXX.130.162

topina napsal(a):
Vajíčko natvrdo a směs mám.. Přídou ktomu klofnou, jakoby ochutnali a dou pryč..

A vlhčíte jim to? Oni to suché moc nechtějí mě 1. týden jedlo 21 kachen z dezertního talířku, pak se rozežraly tak, že bych jim to mohla sypat po vagonech. Mám pekiny a suchý šrot taky nejedly. Pokud nemáte kopřivy, tak zkuste cokoliv zeleného, salát, trávu, hlavně ne suché. Když jim dávám pečivo, tak je úplně rozblemcané a to jim vyhovuje nejvíc. Jinak běhají s každým soustem k vodě.

23.6.2012 22:29
lavacca

XXX.XXX.1.3

michuela napsal(a):
A vlhčíte jim to? Oni to suché moc nechtějí mě 1. týden jedlo 21 kachen z dezertního talířku, pak se rozežraly tak, že bych jim to mohla sypat po vagonech. Mám pekiny a suchý šrot taky nejedly. Pokud nemáte kopřivy, tak zkuste cokoliv zeleného, salát, trávu, hlavně ne suché. Když jim dávám pečivo, tak je úplně rozblemcané a to jim vyhovuje nejvíc. Jinak běhají s každým soustem k vodě.

Spíš jim nechutná ta samotná směs. my krmíme jen šrot + prvních cca 10 dní nastrouhané vařené vajíčko a dáváme zásadně jen suché (když se dá morké, je potřeba to zkrmit hned, jinak to začne kvasit, což pro taková mrňata není moc ok). A nikdy žádný problém. Poté začneme dávat i zelené a kolem měsíce už jdou běhat ven. :)

Přidejte reakci

Přidat smajlík