Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.9.2012 09:05
jarouj

XXX.XXX.66.229

mám ve výběhu pro slepice a v okolí kurníku myšky chodí na zrní a dělají nepříjemné díry-máte nejaký nápad jak se jich zbavit?? požerové nástrahy nemůžu dát kvůli slepicím,aby je nesežraly

Uživatel s deaktivovaným účtem

29.9.2012 09:20
Uživatel s deaktivovaným účtem

jarouj napsal(a):
mám ve výběhu pro slepice a v okolí kurníku myšky chodí na zrní a dělají nepříjemné díry-máte nejaký nápad jak se jich zbavit?? požerové nástrahy nemůžu dát kvůli slepicím,aby je nesežraly

Neházet zrní na zem, ale jen do krmítek, nejlépe automatických nebo rovnou nášlapných, aby pro myši bylo nedostupné. A požerové nástrahy můžete dát i mimo výběh, nebo do jedových staniček, prostě tak, aby se k nim dostala myš ale slepice už ne.

29.9.2012 09:32
spev

XXX.XXX.45.190

Já sypu jed přímo do děr. Případně pak díry ještě něčím přiklopím.

3.10.2012 15:24
milošditrich

XXX.XXX.226.179

jarouj napsal(a):

:-)) zdravim mě myši likvidovali kočky pes a někdy slepice sami :-) a pak dravi ptaci poštolka a taky lasice a kuny a občas myš likvidovali potkani smajlík a rejsek

13.11.2013 17:50
peter z bratislavy

XXX.XXX.240.152

Dobrá pasca s kúskom voňavej slaninky a mate "2v1", resp. jednou ranou 2 myši

13.11.2013 19:21
zorkka

XXX.XXX.194.170

Taky jsme měli myši. Nepomáhalo nic. Ani pasti ani jed. Dalším rokem se u nás objevili potkani. Sice zlikvidovali myši, ale neúměrně se rozmnožili. Dávali jsme jed, pasti. dokonce manžel je střílel ze zduchovky. Zdálo se, že jich neubývá. Letos se objevila kuna a je po potkanech. Zatím kuna žádné škody nedělá, bydlí u nás na půdě. Tak uvidíme.

Přidejte reakci

Přidat smajlík