Uživatel s deaktivovaným účtem

jarouj
napsal(a):
mám ve výběhu pro slepice a v okolí kurníku myšky chodí na zrní a dělají nepříjemné díry-máte nejaký nápad jak se jich zbavit?? požerové nástrahy nemůžu dát kvůli slepicím,aby je nesežraly
Neházet zrní na zem, ale jen do krmítek, nejlépe automatických nebo rovnou nášlapných, aby pro myši bylo nedostupné. A požerové nástrahy můžete dát i mimo výběh, nebo do jedových staniček, prostě tak, aby se k nim dostala myš ale slepice už ne.
jarouj
napsal(a):
mám ve výběhu pro slepice a v okolí kurníku myšky chodí na zrní a dělají nepříjemné díry-máte nejaký nápad jak se jich zbavit?? požerové nástrahy nemůžu dát kvůli slepicím,aby je nesežraly
zdravim mě myši likvidovali kočky pes a někdy slepice sami :-) a pak dravi ptaci poštolka a taky lasice a kuny a občas myš likvidovali potkani
a rejsek
Dobrá pasca s kúskom voňavej slaninky a mate "2v1", resp. jednou ranou 2 myši
Taky jsme měli myši. Nepomáhalo nic. Ani pasti ani jed. Dalším rokem se u nás objevili potkani. Sice zlikvidovali myši, ale neúměrně se rozmnožili. Dávali jsme jed, pasti. dokonce manžel je střílel ze zduchovky. Zdálo se, že jich neubývá. Letos se objevila kuna a je po potkanech. Zatím kuna žádné škody nedělá, bydlí u nás na půdě. Tak uvidíme.