Bude hedvábnička kvokat?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.2.2013 15:49
ssuchos

XXX.XXX.207.233

Dobrý den, v srpnu jsem si koupil kvočnu s pěti kuřaty, a až doteď je vodila, asi před čtrnácti dny mi začala snášet, nese každý den jedno vejce a rád bych se zeptal, jestli když jí ta vejce přestanu sbírat tak jestli se rozkvoká a sedne? Díky moc za rady

6.2.2013 19:46
maximus.d

XXX.XXX.232.4

Nechal bych jí aspon´ 1-2 měsíce snášet a potom bych jí nechal sednout smajlík

Uživatel s deaktivovaným účtem

6.2.2013 19:58
Uživatel s deaktivovaným účtem

Je-li to hedvabka, tak ty zacnou kvokat po sneseni urciteho mnozstvi vajec, alespon to je moje zkusenost, vetsinou 10-15 vajec. Ale dost me prekvapuje, ze vodila 6 ti mesicni "kurata", kdyz ta uz vetsinou zacinaji sama snaset.

6.2.2013 20:07
giorgino123

XXX.XXX.91.12

dobrý večer,ode mne ste bral kohouta,pokud sedne,vajíčka budete mněnit,že?potřebujete min.14 dní po oplodnění,aby z nich něco bylo..smajlík

6.2.2013 21:13
venziva

XXX.XXX.32.1

ssuchos napsal(a):
Dobrý den, v srpnu jsem si koupil kvočnu s pěti kuřaty, a až doteď je vodila, asi před čtrnácti dny mi začala snášet, nese každý den jedno vejce a rád bych se zeptal, jestli když jí ta vejce přestanu sbírat tak jestli se rozkvoká a sedne? Díky moc za rady

Slepička sedne , ikdyž vejce budete sbírat. Já je stále sbírám a cca po 12 - 16 vejci sedne a ani se nehne, přestože pod sebou vajíčka nemá. Loni mi takto sedla 4x. Takže vajíčka sbírejte dál, ať Vám nezmrznou a pak je pod ní podložíte. (případně nějaká jiná - oplozená).

Přidejte reakci

Přidat smajlík