vyrobeno plastový pohárek na zmrzlinu a z nástavec z rozbitého mixeru v tom je halogenová žárovka a na 12V obaleno černou izolačkou kvůli uniku světla a vidim s tim do vajička jak na televizi
Je jednoduchsie prikladať presvecovačku zhora na vajcia v lieske, ako každé vkladať do presvecovačky. Liesku s 56 vajciami mám presvietenú za cca 1 minutu a neriskujem rozbitie vajcia pri manipulacii.
Vnútorná objímka je zo starej lampy a telo presvecovačky zo starého spreja. Výrobné nákaldy temer nulové (okrem žiarovky)
fotky vaší domácí.... už jsem jí šel fotit,jen jsem nevěděl jestli svlečenou nebo oblečenou než jsem rozklikl vlákno a dočetl..uff to by asi stejně nedopadlo
Jinak mám prosvětlovačku jako Peter,nebo jednou někdo poradil plechovku od tech.benzínu s tím uzkým hrdlem a odstřižené dno,tak tu mám taky a spokojenost
dorm
napsal(a):
fotky vaší domácí.... už jsem jí šel fotit,jen jsem nevěděl jestli svlečenou nebo oblečenou než jsem rozklikl vlákno a dočetl..uff to by asi stejně nedopadlo
Jinak mám prosvětlovačku jako Peter,nebo jednou někdo poradil plechovku od tech.benzínu s tím uzkým hrdlem a odstřižené dno,tak tu mám taky a spokojenost
Škoda, fotka vaší domácí mohla být dobrá
Mám led baterku a taky spokojenost.