Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.3.2013 14:19
asgard

XXX.XXX.140.145

Dobrý den všem nadšeným chovatelům. Prosím o radu. Nevím kde sehnat pouze označovací kroužky na drůbež (pro naši vlastní potřebu označení jednotlivých kmenů) ve velikosti 20 a 22 mm. Menší jsou k dostání téměř všude ale 20 a 22 jsem nikde nenašla. Může mi někdo ze zkušenějších chovatelů poradit? Předem děkuji za odpověďsmajlík

23.3.2013 15:29
vlas

XXX.XXX.161.212

asgard napsal(a):
Dobrý den všem nadšeným chovatelům. Prosím o radu. Nevím kde sehnat pouze označovací kroužky na drůbež (pro naši vlastní potřebu označení jednotlivých kmenů) ve velikosti 20 a 22 mm. Menší jsou k dostání téměř všude ale 20 a 22 jsem nikde nenašla. Může mi někdo ze zkušenějších chovatelů poradit? Předem děkuji za odpověďsmajlík

Zkuste tyto stránky : www.driml-napajecky.cz , mají je po 6kč. Kukla

23.3.2013 20:52
asitakhle

XXX.XXX.255.6

asgard napsal(a):

Český svaz chovatelů -zajistí všem svým členům potřebné kroužky každý rok pro ČISTOKREVNOU DRŮBEŽ, né pro hybridky.Obratte se na nejbližší organizaci ve svém okolí.

24.3.2013 11:59
petrzmerina

XXX.XXX.177.152

Nejjednodušší označovací kroužek je z obužírkovaného drátu. Drátek stočíte do kolečka a nandáte ho na nohu. Upravíte si průměr podle potřeby, můžete použít jinou barvu bužírky a tím už zdálky rozeznáte zvířata.

25.3.2013 09:23
asgard

XXX.XXX.10.14

Děkuji za radu ohledně svazu,ale to vím. Mám sice čistokrevnou drůbež, ale vystavovat nehodlám a ani do svazu nehodlám vstoupit. Nevidím v tom přínos pro mne a ani pro můj chov. Moje prosba se týkala pouze označovacích kroužků pro vlastní potřebu nikoliv svazu.Mám různé kmeny a chci je pouze označit barevně aby se dali vyselektovat na další chov nepříbuzní jedinci. Ale i tak děkuji za radu.smajlík

25.3.2013 09:35
asgard

XXX.XXX.10.14

Tak, teď jsem se dodívala na webové stránky "DRIMLA" a tam jsou skutečně k dostání různé velikosti a druhy. Ale určitě je neměli tak cca před 2 měsíci, protože jsem na jejich stránkách byla a měli je pouze do 18 mm. Jsem moc ráda a už si objednávám. Ještě jednou díky za rady a přeji všem úspěšné líhnutí a odchovy.smajlíksmajlíksmajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík