Dobrý den všem nadšeným chovatelům. Prosím o radu. Nevím kde sehnat pouze označovací kroužky na drůbež (pro naši vlastní potřebu označení jednotlivých kmenů) ve velikosti 20 a 22 mm. Menší jsou k dostání téměř všude ale 20 a 22 jsem nikde nenašla. Může mi někdo ze zkušenějších chovatelů poradit? Předem děkuji za odpověď
asgard
napsal(a):
Dobrý den všem nadšeným chovatelům. Prosím o radu. Nevím kde sehnat pouze označovací kroužky na drůbež (pro naši vlastní potřebu označení jednotlivých kmenů) ve velikosti 20 a 22 mm. Menší jsou k dostání téměř všude ale 20 a 22 jsem nikde nenašla. Může mi někdo ze zkušenějších chovatelů poradit? Předem děkuji za odpověď
Zkuste tyto stránky : www.driml-napajecky.cz , mají je po 6kč. Kukla
asgard
napsal(a):
Český svaz chovatelů -zajistí všem svým členům potřebné kroužky každý rok pro ČISTOKREVNOU DRŮBEŽ, né pro hybridky.Obratte se na nejbližší organizaci ve svém okolí.
Děkuji za radu ohledně svazu,ale to vím. Mám sice čistokrevnou drůbež, ale vystavovat nehodlám a ani do svazu nehodlám vstoupit. Nevidím v tom přínos pro mne a ani pro můj chov. Moje prosba se týkala pouze označovacích kroužků pro vlastní potřebu nikoliv svazu.Mám různé kmeny a chci je pouze označit barevně aby se dali vyselektovat na další chov nepříbuzní jedinci. Ale i tak děkuji za radu.
Tak, teď jsem se dodívala na webové stránky "DRIMLA" a tam jsou skutečně k dostání různé velikosti a druhy. Ale určitě je neměli tak cca před 2 měsíci, protože jsem na jejich stránkách byla a měli je pouze do 18 mm. Jsem moc ráda a už si objednávám. Ještě jednou díky za rady a přeji všem úspěšné líhnutí a odchovy.