Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.4.2013 22:02
mirka72

XXX.XXX.205.161

Prosím o radu poznáte kohoutka je cca rok starý, ale plemeno bohužel nevím Díky Mirka72

3.4.2013 22:15
vokounka

XXX.XXX.75.36

Jako už bych ho někde viděla smajlík

3.4.2013 22:26
mirka72

XXX.XXX.205.161

Dobrý večer! já vím smajlík napadlo mě ještě dát to sem ,tak snad se někdo ozve. Mirka

3.4.2013 22:29
vokounka

XXX.XXX.75.36

Myslím, že ano už jsem si diskuzi dala do záložek a budu sledovat jsem taky zvědavá smajlík

4.4.2013 15:07
ladd

XXX.XXX.34.52

Řekl bych Jokohama, nejspíš něčím kříženej. Ale pěknej.

4.4.2013 17:43
mirka72

XXX.XXX.205.161

Tak jsem dnes vyfotila, snad ta fotka fude větší než ty oředchozí smajlík

Uživatel s deaktivovaným účtem

4.4.2013 18:33
Uživatel s deaktivovaným účtem

mirka72 napsal(a):
Tak jsem dnes vyfotila, snad ta fotka fude větší než ty oředchozí smajlík

Možná by pomohlo trochu přiblížit. Asi se Vám na dvorku neobjevil ze dne na den, že?smajlík Jestli je z vajec Vašich slepic, jaké máte, od koho případně bylo vejce atd. Mě to taky přijde jako yokohamka, stavbou těla, možná. Ale je střiženej něčím dalším, třeba jen obyč hybridkousmajlík

4.4.2013 19:28
maximus.jan

XXX.XXX.232.4

mirka72 napsal(a):
Prosím o radu poznáte kohoutka je cca rok starý, ale plemeno bohužel nevím Díky Mirka72

100% kříženec

4.4.2013 20:56
mirka72

XXX.XXX.205.161

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Možná by pomohlo trochu přiblížit. Asi se Vám na dvorku neobjevil ze dne na den, že?smajlík Jestli je z vajec Vašich slepic, jaké máte, od koho případně bylo vejce atd. Mě to taky přijde jako yokohamka, stavbou těla, možná. Ale je střiženej něčím dalším, třeba jen obyč hybridkousmajlík

Dobrý den! No právě mě se objevil na dvorku ze dne na den smajlík v pondělí jsem našla tady na ifauně inzerát od vokounky že daruje kohouta a tak jsem si pro něj v úterý hned jela. Slepice kohouta viděli prvně v životě, tak na něj doráželi ,ale hned si je srovnal a ukázal jim kdo je tady ted pánem. Paní co ho od ní mám taky původ neví,přinesla si ho z nějáké zábavy nebo plesu smajlík. Tak ted pátrám aspon orientačně po plemenu. Jinak nádherně kokrhá ,to budou mít sousedi radost smajlík Mirka

4.4.2013 21:00
maximus.jan

XXX.XXX.232.4

mirka72 napsal(a):
Dobrý den! No právě mě se objevil na dvorku ze dne na den smajlík v pondělí jsem našla tady na ifauně inzerát od vokounky že daruje kohouta a tak jsem si pro něj v úterý hned jela. Slepice kohouta viděli prvně v životě, tak na něj doráželi ,ale hned si je srovnal a ukázal jim kdo je tady ted pánem. Paní co ho od ní mám taky původ neví,přinesla si ho z nějáké zábavy nebo plesu smajlík. Tak ted pátrám aspon orientačně po plemenu. Jinak nádherně kokrhá ,to budou mít sousedi radost smajlík Mirka

Co chcete pátrat po plemenu když je to 100% kříženec.

4.4.2013 21:06
mirka72

XXX.XXX.205.161

maximus.jan napsal(a):
Co chcete pátrat po plemenu když je to 100% kříženec.

No přeci z nějakého plemene vzejít musel i když je to kříženec. Já si vemu fotku a v neděli jedu na trh do Soběslavi a poptám se tam chovatelů.Přeci to neusne na tom že je to kříženec a basta fidlysmajlík Mirka

4.4.2013 21:10
maximus.jan

XXX.XXX.232.4

mirka72 napsal(a):
No přeci z nějakého plemene vzejít musel i když je to kříženec. Já si vemu fotku a v neděli jedu na trh do Soběslavi a poptám se tam chovatelů.Přeci to neusne na tom že je to kříženec a basta fidlysmajlík Mirka

Být Váma začnu brát prášky smajlík

4.4.2013 21:20
mirka72

XXX.XXX.205.161

maximus.jan napsal(a):
Být Váma začnu brát prášky smajlík

smajlíksmajlíksmajlík tak to jste mě rozesmál,já tady prosím o radu a Vy ze mě děláte blázna .

5.4.2013 07:18
maximus.jan

XXX.XXX.232.4

mirka72 napsal(a):
smajlíksmajlíksmajlík tak to jste mě rozesmál,já tady prosím o radu a Vy ze mě děláte blázna .

Co chcete za radu, když je to kříženec a neznáte rodiče . To může být akorát typovačka o ničem. Chovu zdar a hlavně křížencům smajlíksmajlík

5.4.2013 07:50
vokounka

XXX.XXX.75.36

maximus.jan napsal(a):
Co chcete za radu, když je to kříženec a neznáte rodiče . To může být akorát typovačka o ničem. Chovu zdar a hlavně křížencům smajlíksmajlík

Dobrý den, nezlobte se, ale nechápu proč se Misce posmíváte mě to taky zajímalo čeho kříženec to může být. Lidem kteří chovají nosné hybridy se také nikdo nesměje. A chovatelům kteří dříve vyšlechtili nová plemena se také nikdo nesmál a ty byla šlechtěna křížením pokud vím. Můj názor. smajlík

5.4.2013 08:42
mirka72

XXX.XXX.205.161

Dobrý den! Děkuji vokounce za podporu smajlík Díky moc.
Tady je názorný příklad toho,že co člověk - to názor.

5.4.2013 08:47
mirka72

XXX.XXX.205.161

ladd napsal(a):
Řekl bych Jokohama, nejspíš něčím kříženej. Ale pěknej.

Dobrý den!
Moc děkuji za Váš příspěvek. Je vidět že jsou na světě ještě slušný lidi kteří rádi poradí smajlík

5.4.2013 14:36
maximus.jan

XXX.XXX.232.4

vokounka napsal(a):
Dobrý den, nezlobte se, ale nechápu proč se Misce posmíváte mě to taky zajímalo čeho kříženec to může být. Lidem kteří chovají nosné hybridy se také nikdo nesměje. A chovatelům kteří dříve vyšlechtili nová plemena se také nikdo nesmál a ty byla šlechtěna křížením pokud vím. Můj názor. smajlík

Jsem zvědav co vyšlechtíte za plemeno smajlíksmajlíksmajlíksmajlík

5.4.2013 16:36
vokounka

XXX.XXX.75.36

maximus.jan napsal(a):
Jsem zvědav co vyšlechtíte za plemeno smajlíksmajlíksmajlíksmajlík

Já jen říkám, že se těm lidem nikdo neposmíval jaky Vy. Když nechcete poradit tak se alespoň neposmívejte někomu kdo se zajímá o zvíře které má doma. Hezký den přeji.

5.4.2013 17:59
radaa

XXX.XXX.3.94

A co třeba,zdrobnělá jokohamka+cubalaya nebo vranohlávka.smajlíksmajlíksmajlík

5.4.2013 18:48
runcajz123

XXX.XXX.219.2

je to kříženec a já mám křížence nejradči nikdy nevíte co se vám vylíhne za barvu. posmívaly s křížencema tak jim řekněte a si políbí víte co a když nechtěl poradit at se do toho nepletou

5.4.2013 21:32
maximus.jan

XXX.XXX.232.4

runcajz123 napsal(a):
je to kříženec a já mám křížence nejradči nikdy nevíte co se vám vylíhne za barvu. posmívaly s křížencema tak jim řekněte a si políbí víte co a když nechtěl poradit at se do toho nepletou

Co chcete poradit u křížence, začněte taky s těma práškama a co nejdřív smajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlík

6.4.2013 10:25
mirka72

XXX.XXX.205.161

radaa napsal(a):
A co třeba,zdrobnělá jokohamka+cubalaya nebo vranohlávka.smajlíksmajlíksmajlík

Dobrý den děkuji za zprávu,na obrázky jsem koukala a podoba tam je
tohle je cubalaya a myslím že je dost podobný smajlík Mirka

6.4.2013 10:28
mirka72

XXX.XXX.205.161

runcajz123 napsal(a):

Dobrý den děkuji za reakci na příspěvek smajlík Mirka

Přidejte reakci

Přidat smajlík