Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.7.2013 21:41
stozi

XXX.XXX.245.211

Zdravím,
moji rodiče si pořídili nosnice, mají je druhým rokem a teď mají některá vejce od krve. Máte s tím někdo zkušenosti? Děkuji

26.7.2013 22:31
filipvo

XXX.XXX.221.6

V lepším případě natržená kloaka. V horším vytlačení střeva. Nelze nijak léčit.

29.7.2013 20:13
pajakrejcirikova

XXX.XXX.140.21

Zdravím též jsem se chtěla zeptat na radu na krvavé vejce.Jedna naše vlaška má kousek vytlačeného-podle Vás asi střeva.Má to asi 4den.první 2dny byla v pořádku,včera a dnes posedávala.Ten první den jsem nevěděla co a tak jsem jí to rukavicí zatlačila nebolelo jí to,ale hned to vylezlo.Bohužel se mi zdálo,že je hodně sedavá tak jsem jí dnes pomohlasmajlík.Bylo mi líto ji trápit doufám,že jsem udělala dobře.Díky za Váš názor.

29.7.2013 21:01
honzapm

XXX.XXX.29.18

Vyhřezlá kloaka. Většinou u nevhodně krmených kusů - zatučnělých.
Zbytky z kuchyně, vařený brambor, máčené pečivo... a další hrůzy.

29.7.2013 22:34
milan1978

XXX.XXX.141.27

honzapm napsal(a):
Vyhřezlá kloaka. Většinou u nevhodně krmených kusů - zatučnělých.
Zbytky z kuchyně, vařený brambor, máčené pečivo... a další hrůzy.

nono,na varenych bramborach a macenem pecivu nevidim nic spatneho,v rozumne mire ovsem.Vzdyt jak se driv krmilo?! Zadne granule pro nosnice nebyly a vyhrezle kloaky taky ne.

autumn

30.7.2013 21:43
autumn

XXX.XXX.106.39

milan1978 napsal(a):
nono,na varenych bramborach a macenem pecivu nevidim nic spatneho,v rozumne mire ovsem.Vzdyt jak se driv krmilo?! Zadne granule pro nosnice nebyly a vyhrezle kloaky taky ne.

Suhlasim, moje dostavaju cokolvek ale v takej miere aby presli cez dvereb :D ja sm maval vajcia od krvi u 4 rocnych leghorniek, ale kozno na troch vajciach, znasali uz 2-3 zltkove vajcia tak trvalo kym si na to zvykli. Inak s tym crevom suseda to mala a spominala mi, ze zmesky pre nosnice obsahuju nieco co rozhodi organizmus a vnutro. S tym spojene aj nadory na vajecnikoch a skoro prestavaju nosit. To bude asi tym ze uz je cokolvek preslachtenne... predaju vam husata a vyrastie pstros :)

Přidejte reakci

Přidat smajlík