Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.8.2013 22:22
kudlacek

XXX.XXX.252.31

Tak s tímhle jsem se ještě nesetkal. Zhruba před měsícem se mi ztratila perlička. Myslel jsem že přeletěla plot a za domem ji chytla liška nebo jiný predátor.
Ale před čtyřmi dny jsem ji našel v křoví za domem a pod sebou měla 16 kuřat.
Ještě nikdy mi perlička nesedla tahle byla první.

19.8.2013 22:53
martinez

XXX.XXX.224.1

Ja ked som bol ešte malý tak sa nám toto stávalo pravidelne :) bývame blízko toku rieky žitava tak za nami je asi 100 metrov volnej plochy po rieku a do šírky je to skoro pozdlž dediny kde je iba zelina a krovie, tak sme mávaly pustené sliepky a kačice njekedy zmizly naraz aj dve sliepky a dve kačice a nakoniec doviedly vyliahnuté mladé :)smajlík

20.8.2013 07:32
radulkav

XXX.XXX.244.234

To je ta lepší varianta.....Mě včera zmizla taky jedna perlička....vůbec by mi nevadilo,kdyby se za 4 týdny vrátila s drobotinou....ale moc v to nedoufám...smajlík
Ale pokud se podaří,tak doporučuju je na nějakou dobu někam zavřít,aby je neurousala....

20.8.2013 13:04
klakier

XXX.XXX.136.126

Krůty které jsou příbuzné perliček dělají to samé, jak není čas kontrolovat je každý den a člověk jich má víc tak jedna zmizí a objeví se až s kuřaty. podmínkou je ale absence škodné v okolí.smajlík

20.8.2013 15:01
denisshurky

XXX.XXX.230.6

kudlacek napsal(a):
Tak s tímhle jsem se ještě nesetkal. Zhruba před měsícem se mi ztratila perlička. Myslel jsem že přeletěla plot a za domem ji chytla liška nebo jiný predátor.
Ale před čtyřmi dny jsem ji našel v křoví za domem a pod sebou měla 16 kuřat.
Ještě nikdy mi perlička nesedla tahle byla první.

tak to máte štěstí blahopřeju smajlíksmajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík