Som tu nový [CHCEM SA VAM PREDSTAVIŤ]

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.1.2014 20:23
ml.martin

XXX.XXX.214.130

Dobrý deň,

volám sa Martin a bývam pri okrese Vranov nad Toľou. Mám 12 rokov a som začinajúci chovateľ.
Prv som začal z Wyandotkami potom Amroksami. To bolo v mojích 11 rokoch a v 12-stich rokoch
ma zaujala okrasn hydina ako prve som si zaobstaral Miflerky a neskôr Sebritkami. Potom v lete som nasiel parik anduliek a tak som mal andulky aj korely :) Teraz v zime som zacal s rozmnozovanim Bojovnice :D

11.1.2014 20:34
tulhusi

XXX.XXX.14.90

Som velmi rad že v okoli VT je mlady chovatel!Tiež som od VT,Odkial si?

11.1.2014 20:38
ml.martin

XXX.XXX.214.130

tulhusi napsal(a):
Som velmi rad že v okoli VT je mlady chovatel!Tiež som od VT,Odkial si?

Petkovce :)

11.1.2014 20:41
st.toman

XXX.XXX.32.219

ml.martin napsal(a):
Dobrý deň,

volám sa Martin a bývam pri okrese Vranov nad Toľou. Mám 12 rokov a som začinajúci chovateľ.
Prv som začal z Wyandotkami potom Amroksami. To bolo v mojích 11 rokoch a v 12-stich rokoch
ma zaujala okrasn hydina ako prve som si zaobstaral Miflerky a neskôr Sebritkami. Potom v lete som nasiel parik anduliek a tak som mal andulky aj korely :) Teraz v zime som zacal s rozmnozovanim Bojovnice :D

Nazdar Martine. Je moc dobře, že jsi se začal zajímat o chovatelství. V začátcích je úplně jedno, jaká plemena drůbeže chováš a nebo i jiné druhy živočichů. Chovatelství je nádherný koníček, který Tě dokáže udělat spoustu radosti, dokáže Tě přivodit mnohá překvapení a hlavně Tě bude vždycky ve společenství zvířat nádherně. To poznáš s přibývajícími lety, jak je chovatelství nádherné.Zřejmě máš dobré rodiče, kteří tě v chovatelství podporují a tak si jich vždycky važ. Každý mladý člověk takové štěstí nemá. Přeji Ti mnoho chovatelských úspěchů a moc Tě fandím. Zdraví St. Toman

smajlík smajlík smajlík

11.1.2014 20:45
ml.martin

XXX.XXX.214.130

st.toman napsal(a):
Nazdar Martine. Je moc dobře, že jsi se začal zajímat o chovatelství. V začátcích je úplně jedno, jaká plemena drůbeže chováš a nebo i jiné druhy živočichů. Chovatelství je nádherný koníček, který Tě dokáže udělat spoustu radosti, dokáže Tě přivodit mnohá překvapení a hlavně Tě bude vždycky ve společenství zvířat nádherně. To poznáš s přibývajícími lety, jak je chovatelství nádherné.Zřejmě máš dobré rodiče, kteří tě v chovatelství podporují a tak si jich vždycky važ. Každý mladý člověk takové štěstí nemá. Přeji Ti mnoho chovatelských úspěchů a moc Tě fandím. Zdraví St. Toman

smajlík smajlík smajlík

Dobry no mam dobrych rodicov ale oni mi moc nechceli zeby som mal zvierata. prve chovatelstvo som mal u svojej babky kde some chovali morky a husi do nej som si priniesol tie plemena a tam som sa o nich staral ale nakoniec som tak prosil aby som si ich mohol priniesť domov az mi to povolili mame strasne velky pozemok preco ho nevyuzit :)

11.1.2014 20:47
littlemix

XXX.XXX.40.160

ml.martin napsal(a):
Dobrý deň,

zdravím ťa, tiež som sem nový, ale s chovom hydiny ako takej som v tom druhý rok, akvaristike som sa venoval od nejakých 10. rokoch až po deviaty ročník na zš, choval som živorodky .... Poprii tom andulky, to bola moja vášeň, mal som aj webču kde som všetko písal ... a dosť som toho odchoval a odpredal, ale od kedy bývam na dedine a chovám zvieratá z ktorých je nejaký užitok, tak ma andulky už tak nedržia a dochovávam len to čo mám, Tež som ich kopec vonku chytil, v krátane troch koriel, bez problémov smajlík

... daj len pozor, jest to sem veľa chovateľov, ktorí kritizujú, to si zvykneš ale teší ma, že, bez urážky, ale "sopliak, ktorý by hral počítačové hry do nocí a pil pod mostom s kamarátmi, sa venuje hydine" .. máš môj obdiv smajlík

Ľ.B.

11.1.2014 21:20
ml.martin

XXX.XXX.214.130

Dakujem za vase komentare a za vase komplimenty smajlík

11.1.2014 22:17
luxdkas

XXX.XXX.150.72

Je super , keď prichádzajú noví mladí chovatelia. smajlík smajlík
Ja budem mať 17 a tiež chovám hydinu - hrabavú
Mám Plymutky Veľké čierne 1:6 , Plymutky Veľké Biele 0:3 , Bielefeldky Rodofarebné 0:5 , Hodvábničky Divosfarbené 1:1 , 0:4 kríženky a jednu Liliputku ako kvočku.smajlík

Lukáš

11.1.2014 22:29
littlemix

XXX.XXX.40.160

luxdkas napsal(a):
Je super , keď prichádzajú noví mladí chovatelia. smajlík smajlík
Ja budem mať 17 a tiež chovám hydinu - hrabavú
Mám Plymutky Veľké čierne 1:6 , Plymutky Veľké Biele 0:3 , Bielefeldky Rodofarebné 0:5 , Hodvábničky Divosfarbené 1:1 , 0:4 kríženky a jednu Liliputku ako kvočku.smajlík

Lukáš

tá prvá fotka nemá chybu, je to ako dve na polovice rozkrájané sliepky spojené každá inou časťou :-D ako sa to podarilo??smajlík

11.1.2014 22:40
luxdkas

XXX.XXX.150.72

Po pravde tiež neviem ako sa to podarilo :D

11.1.2014 22:57
littlemix

XXX.XXX.40.160

vyzerá to ako dominantka jarabia x češka? ... ja som myslel že je len jedna a ono aha, ďalšie dve smajlík ty beťar smajlík

11.1.2014 23:10
luxdkas

XXX.XXX.150.72

Ehm nie... sú to Bielefeldky Rodofarebné

11.1.2014 23:11
littlemix

XXX.XXX.40.160

Máš aj fotky rodičov? Či to máš kupované kurata?smajlík

11.1.2014 23:23
luxdkas

XXX.XXX.150.72

Fotky rodičov nemám , lebo som to kupoval ako násadové vajcia vo Zväze Chovateľov v Žiline.

11.1.2014 23:25
littlemix

XXX.XXX.40.160

pretože to vážne vyzerá ako križenina dominant kropenatého

11.1.2014 23:31
luxdkas

XXX.XXX.150.72

littlemix napsal(a):
pretože to vážne vyzerá ako križenina dominant kropenatého

https://www.ifauna.cz/drubez/forum/r/detail/492211/bielefeldka sú to 100% čistokrvné Bielefeldky

11.1.2014 23:36
littlemix

XXX.XXX.40.160

Ale veď ja len vravím ako to vyzerá, nie že to nie sú čistokrvné smajlík

11.1.2014 23:42
luxdkas

XXX.XXX.150.72

Však jasnésmajlík a ja len potvrdzujem , že sú to čisté Bielefeldky smajlík

11.1.2014 23:46
littlemix

XXX.XXX.40.160

To plemeno nepoznám, len z obrázkov a čítania, mám rád čisté formy v zmysle jedna dve farby, toto vyzerá ako kríženia všude všoho ale sto ľudí sto chutí ... najviac sa mi páčia Amrox, tie ale zohnať to je dosť obtiažné, hlavne zohnať celé vajcia, nie iba pozostatky vajec a tak isto amroxky pravé, nie dominantky ktore sa nepodobajú ani náhodou smajlík

11.1.2014 23:52
luxdkas

XXX.XXX.150.72

Ja už chcem iba čistokrvné a Bielefeldky som bral preto , lebo u tohto farebného rázu sa dá poznať pohlavie už hneď po vyliahnutí smajlík

11.1.2014 23:56
littlemix

XXX.XXX.40.160

Aj u amroxky, a pri ostatných no čo, počkáš si.. veď o to ide, si prekvapený a napätý aká farba z nich bude a koľko sliepočiek .. Aj keď u tých, čo sa skoro sexovať nedajú, sa to po pár týždňoch dá vidieť, vidíš slabý náznak hrebeňa, laločikov a u niektorých aj vyšší chvost .. ja keď si v lete sadnem okolo ohrad s kuriatkami kvočnami, husatkami, aj zabudnem že mám niečo robiť, je to tak zaujímavé smajlík

12.1.2014 00:04
luxdkas

XXX.XXX.150.72

neviem či môžem tykať , ale je to pravda , kvočka s kuriatkami je na to krásny pohľad to poznám už 12 rokov tak isto aj pohľad na iné zvieracie matky s mladými je fajn pohľad , ale moja srdcovka je hydina :)

12.1.2014 00:08
littlemix

XXX.XXX.40.160

je mi 20, tykaj vykaj čo len chceš .. Tak mne sa páči jak si kvočna rozumie už s kuratmi vo vajci, stačí že sa klovú von a ona sa im ozýva a kuriatka tiež .. A húsatá, to je tiež niečo ... hlavne odchované umelo a že ťa poznajú, to proste ako psy, pamatám tie časy, keď som si ľahol na deku a odpočíval a všetky húsatá okolo mňa, to isté psy, mačka, sliepky .... je to fajn pocit dosiahnuť to smajlík
Je to ako porodiť deti ale tu ich je xxxxx krát viac smajlík

12.1.2014 00:12
luxdkas

XXX.XXX.150.72

Tak to teda je fajn pocit , to poznám smajlík

12.1.2014 00:14
littlemix

XXX.XXX.40.160

Tiež sa občas na Teba v rodine aj mimo nej na Teba pozerajú ako na blázna? Najhoršie je ak ťa to baví a robíš to aj s láskou aj pre úžitok .. Nie je to zlé pre teba, ale pre priateľov ktorý o tom počúvajú dokola smajlík

12.1.2014 00:26
luxdkas

XXX.XXX.150.72

Samozrejme , že sa na mňa niekedy tak pozerajú aj bratia , ale potom praženičku si dávajú všetci.
Ja sa o mojích záľubách - o sliepkach ani moc práveže nerozprávam , iba s ľuďmi , ktorých to naozaj zaujíma.smajlík

12.1.2014 08:45
denisshurky

XXX.XXX.35.163

luxdkas napsal(a):
Samozrejme , že sa na mňa niekedy tak pozerajú aj bratia , ale potom praženičku si dávajú všetci.
Ja sa o mojích záľubách - o sliepkach ani moc práveže nerozprávam , iba s ľuďmi , ktorých to naozaj zaujíma.smajlík

AHOJ,ja budu mít taky 17 let a o zvířáte se zajímám cca od 12 let začal sem s králíkama (Belgický obr alín,burgunský,kalifornský) pak slepice( lenghornky par hybridu a čzk) pak kachny smozdřejmně že pižmovky :)a na konec sem si pořídil ještě husy Landenské také máme velký prostor tak proč ho neviužít že? no je to prostě paráda když se to začíná lihnout a matky mladat pak chodí tak vznešeně je radost pohledět. přeji ti vše nejlepší v chovu at se daří Denis

12.1.2014 12:44
luxdkas

XXX.XXX.40.204

Áno , je to paráda smajlík
ďakujem aj Tebe veľa úspechov a pekných odchovov smajlík

Lukáš

Přidejte reakci

Přidat smajlík