Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.3.2014 15:16
hudos00781

XXX.XXX.146.89

začala mi kvokať vlaška strieborno-sfarbená zatiaľ ešte nesadla ale v prípade že by sadla je šanca že mi vysedí kuriatka?

17.3.2014 11:21
cruyff

XXX.XXX.99.187

z mojej vlastnej skúsenosti viem, že vám ich môže vyviesť. Tiež mi pred rokmi kvokala striebornokrká vlaška a asi 3 roky po sebe som mal od nej kuriatka a neboli žiadne problémy.

17.3.2014 17:52
hudos00781

XXX.XXX.146.89

cruyff napsal(a):
z mojej vlastnej skúsenosti viem, že vám ich môže vyviesť. Tiež mi pred rokmi kvokala striebornokrká vlaška a asi 3 roky po sebe som mal od nej kuriatka a neboli žiadne problémy.

ok dik za info

19.3.2014 21:36
hudos00781

XXX.XXX.146.89

včera mi zasadla lenže do hniezda zo zošikmeným dnom čiže pod sebou nemá žiadne vajcia ale chcel by som ju preložiť do inej prepravky a dať ju na iné tiché tmavé kľudné miesto bude tam chcieť sedieť alebo ako ju mam k tomu prinútiť

20.3.2014 21:25
hudos00781

XXX.XXX.146.89

premiestil som ju do nového hniezda najprv nechcela ale tak si doňho sadla dal som pod ňu 2 vajcia na začiatok ale chcel by som po dňu vložiť vajcia vlašiek a milferiek od milferky tak 6 vajec a od vlašky môžem koľko priložiť

23.3.2014 10:35
honzapm

XXX.XXX.29.18

Tuto slepici si můžete ponechat jako kvočnu,
ale její vlastní vejce, která snesla předtím, doporučuji NENASAZOVAT.
Jednoduše proto, že kvokání je u Vlašek nežádoucí vlastnost,
která se po staletí selekcí eliminovala, a vy byste ji tímto naopak podporoval.

Můžete jí nasadit vejce jiných vlašek.

23.3.2014 10:52
hudos00781

XXX.XXX.146.89

honzapm napsal(a):
Tuto slepici si můžete ponechat jako kvočnu,
ale její vlastní vejce, která snesla předtím, doporučuji NENASAZOVAT.
Jednoduše proto, že kvokání je u Vlašek nežádoucí vlastnost,
která se po staletí selekcí eliminovala, a vy byste ji tímto naopak podporoval.

Můžete jí nasadit vejce jiných vlašek.

áno tak som to aj urobil ale ja ich chovám pre vlastnu potrebu nikomu ich nedávam kohutov zabíjam na polievku a sliepky ma mna vajcia ktore tiež zabijem ked sa vynesu takže šírenie tohot génu sa nekoná

23.3.2014 10:56
honzapm

XXX.XXX.29.18

Mě nejde o šíření genu.
Ale pokud sám píšete, že je máte na SNÁŠKU,
tak ta se také nekoná, pokud bude více vlašek kvokat.

23.3.2014 13:05
hudos00781

XXX.XXX.146.89

honzapm napsal(a):
Mě nejde o šíření genu.
Ale pokud sám píšete, že je máte na SNÁŠKU,
tak ta se také nekoná, pokud bude více vlašek kvokat.

no lenže to nie je môj jediny cieľ a by sa niesli mam 11 vlašiek s toho zatiaľ iba 1 sedí ostatné sa ďalej nesú vajec máme doma toľko že nevieme čo s nimi a väčšinu rozdávame známym ak by začali kvočať všetky čo je málo pravdepodobné tak by sme vajcia nemali nič sa nedeje máme ich hlavne na ,, okrasu'' a aby nam spásali našu giganticku záhradu dúfam že ste to pochopili neviem to inak vysvetliť smajlík ale ide proste o to že nijako tým neutrpíme že sa nebudu niesť

23.3.2014 15:24
hudos00781

XXX.XXX.146.89

no a ešte možno s toho ani nič nebude je ešte len 3 deň na hniezde dnes sa išla nažrať a keď som sa po pár minútach vrátil pozrieť či si sadla naspäť tak pred hniezdom boli 2 vajcia rozbité keď to tak pôjde ďalej tak ju vyhodím a má smolu bude sa niesť ale dúfam že to boli posledné a že ich vysedí pretože veľmi sa tešíme na malé kuriatka smajlík máme doma milferky zakúpene presne kvôli tomu aby kvočali ale vôbec ich to neláka oni by boli 100x lepšie mami ako táto potvora smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík