Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.4.2014 21:40
andrejh16

XXX.XXX.137.152

Dobrý večer. Ako si mám vyrobiť inkubátor? či prepelice po vyliahnutí nechať ešte v liahni? alebo ich dať hned do inkubátora? prosím poradte. ak by bol niekto taký ochotný napísal by mi sem návod na výrobu inkubátora a čo v ňom má byť?( v liahni mám prepeličie vajíčka).
Dakujem.

3.4.2014 11:34
bara001

XXX.XXX.96.2

andrejh16 napsal(a):
Dobrý večer. Ako si mám vyrobiť inkubátor? či prepelice po vyliahnutí nechať ešte v liahni? alebo ich dať hned do inkubátora? prosím poradte. ak by bol niekto taký ochotný napísal by mi sem návod na výrobu inkubátora a čo v ňom má byť?( v liahni mám prepeličie vajíčka).
Dakujem.

Dobrý den, křepelky nechávám v dolihni až do úplného oschnuti a pak je prendavam do odchodné bedny, ve které mám umístěnou umělou kvocnu, tj. taková deska, která hřeje shora. Pod ní mám tác s pilinami. Vedle umistim krmitka a na desku niplovou napajecku. Na krmení a napajecku svítí světlo. První den položím pred krmitko noviny a ty nasypu hrubou krupici a trochu krmne směsi, aby se naučily do krmitek. Pod nipl dám málo misticku, kam jim kapu vodu z niplu, aby se naučily, odkud teče voda. Do 15 dnů krmim BR1.
Takže bedna muže v podstatě jakákoliv, jen v ní mám dvojité dno. Dospodu padá trus křepelky, běhají po svarovanem pletivu, na které pokládám na prvních 14 dní perlinku. Vřele mohu doporučit výhrevnou desku i niplovou napajecku. Poprvé se mi křepelky utopily v 1 cm vody v kloboukem napajecce .Desku jsem koupila na www.l íhně.cz a je s regulaci teploty.

Přidejte reakci

Přidat smajlík