Lihen Makro 103 .Spetne lihnuti

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.4.2014 14:36
krisitnasun

XXX.XXX.26.155

Dobry den jake mate zkusenosti s touto lihni? me prvni lihnuti byla krepelci a slepici vajicka u krepelek 80% uspesnost ale u kuratek bida ze 35 jen 8 kurat a s pomoci jinak by zahynula coz jsem prikladala dvojnasobnemu vypadku proudu a otaceni vajec jen 1 za 12 h ale ale ted otacim jak vztekla a prvni dnesni kuratko opet neslo samo a nemelo vztrebany zloudek ma na zadecku zluty veliky nador zatim zije ale ale .... Tentokrat jsem poctive otacela co 2-3 h mimjo noci nebyl zadny vypadek a cucham problem ac teplota i vlhkost jsou ok??? tak cim to sakra je?smajlíksmajlíksmajlík

24.4.2014 12:05
Jiří Herynek

XXX.XXX.221.82

Zkontrolujte teplotu teploměrem, ne na dsplei.

24.4.2014 21:56
kamilek

XXX.XXX.255.6

Take bych se přikláněl k vysoké nebo nízké teplotě,popř. moc kolísající.V obracení to nehledejte,já obracel 2x denně a to i za 14 hodin a kuřata byli v pohodě.

24.4.2014 23:47
venziva

XXX.XXX.32.1

krisitnasun napsal(a):
Dobry den jake mate zkusenosti s touto lihni? me prvni lihnuti byla krepelci a slepici vajicka u krepelek 80% uspesnost ale u kuratek bida ze 35 jen 8 kurat a s pomoci jinak by zahynula coz jsem prikladala dvojnasobnemu vypadku proudu a otaceni vajec jen 1 za 12 h ale ale ted otacim jak vztekla a prvni dnesni kuratko opet neslo samo a nemelo vztrebany zloudek ma na zadecku zluty veliky nador zatim zije ale ale .... Tentokrat jsem poctive otacela co 2-3 h mimjo noci nebyl zadny vypadek a cucham problem ac teplota i vlhkost jsou ok??? tak cim to sakra je?smajlíksmajlíksmajlík

Mrkněte sem, nechce se mi to psát znovu:
https://www.ifauna.cz/drubez/forum/r/detail/881772/lihen-makro-io-103-lihnuti-2014

Přidejte reakci

Přidat smajlík