Dobry den,
Vcera jsem dovezl 4x kurice. Je to 2x ISA brown a pak jeste 1a1 cerna a kropenata.
Nikdy jsem slipky nechoval, tak mozna plasim. Ale preci jen je lepsi se radeji ptat, nez pak litovat.
Slipky maji naprosty komfort a dobre krmivo+cistou vodu ( studna ). Voda je nezavadna, alespon me nic nedela :)
Kazdopadne 1slipka ma vodnaty hnedy prujem. Ostatni kurince jsou kompaktni, hnede barvy.
Nevite kde je problem?
Moc vam dekuji za nejake postrehy.
M
Jak jsou stara vase kurata? moje po vylihnutia vylouceni vseze strev mozna dobrych 10 dni trpeli stejnym prujmem vzhledem k prechodu na stravu bylo mi doporuceno davat jim do zrni glukopur ktery je poradne nastartuje a hlavne nuti dostatecne jist i pit a kurata se maji v svetu . Glukopur e da koupit v kazde lekarne je to praskovi hroznovi cukr
Aha no tak to uz jou velike no muze to byt stravou respektive zmenou jidelnicku nebo prostredim nijak zvlast bych to neprozivala alespon ne ted dejte jim dostatek vody a pokracujte ve smesi pro nosnice i kdyz ta je vhodna spis na zimu je v ni vsechno ted staci z financniho hlediska jen psenice a zelene kdyz treba posekate travu nebo po case kdyz je obcas pustite si pohrabat .. Tohle je tezke vzhledem k tomu ze nevite v cem byli ale podle me standart fabrika na kurata velka stinna hala je dost mozne ze se jen ociti a budou zase ok
Vkládám odkaz na téma hořčicový trus.
Najděte si příspěvek od J Kafky, píše tam pod jménem MYSAK.
https://www.ifauna.cz/drubez/forum/r/detail/839402/horcicovy-trus-nosnice
No dneska jsem tam kolem jel na motorce, tak jsem se zastavil :)
Je moc smutne ze skoro nikdo moc nevedel. Ano vim ze je takrka nezjistitelne ohledne nejakeho meho popisu. Ale ocekaval jsem nejake lepsi chovani od lidi tkzv od fochu.
Az pak majitel cele firmy trocha neco tusil ale slabota.
Jinak zamestnanec co me slipky daval, byl naprosty tupec a polobezdomovec. Jeho chovani k slipkam nekomentovatelne. A dale jeste celou cestu k hale, nadaval ze me musi obslouzit a ze doufa ze toho nebudu chtit moc.
Opravdu nebejt tam s manzelkou, tak uz je pod senem.
Jinak tedy majitel rikal at tomu dam tak cca tejden cas no.
Moc diky za rady a slipky uz si dnes vesele hrabou na zahrade :)
ladd
napsal(a):
Vkládám odkaz na téma hořčicový trus.
Najděte si příspěvek od J Kafky, píše tam pod jménem MYSAK.
https://www.ifauna.cz/drubez/forum/r/detail/839402/horcicovy-trus-nosnice
Super super,
dekuji vam za vykouzleni dobre nalady.
Jsem moc rad ze jsou zde lide co vedi a poradi. Coz se bohuzel o ostatnich viz prisp nahore rici neda.