Jak krmit krůty zn.po staru :-)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.5.2014 13:00
petrawhite

XXX.XXX.0.214

Dobrý den.Prosím chovatele o radu,čím nejlépe vykrmit krůty.Nechci žádné granule,u nás se snažím vše řešit tak nějak ,,po staru,, to znamená,z toho co si dokážu nyní či časem vypěstovat.Netoužím po extrémně přibývajících jedincích co znají jen granulované směsky,snad mě chápete,jde tu o životní styl ale i o to,aby krůtám bylo fajn smajlík Předem děkuji za rady smajlík

29.5.2014 13:52
bara001

XXX.XXX.40.135

Doporučuji hodně pastvy, většinu si najdou a doplnit obilím. Jinak se nekrmilo. A samozřejmě přístup k vodě.

29.5.2014 17:45
petrawhite

XXX.XXX.0.214

Děkuji za odpověď.Pastvu mají celý den,dostávají pšenici a míchanici,brambory,kopřivy,tvrdé rozmočené pečivo.Ještě by mě zajímalo,zda je můžu pouštět i v dešti,již mají 12 týdnů....

29.5.2014 18:57
bara001

XXX.XXX.96.2

No na déšť ještě pozor, neměly by se úplně promocit, jsou choulostivé poměrně dlouho. Já mám základní výběh zastreseny a pouštím je jen, kdyz jsem doma a mohu za deště zahnat.

30.5.2014 17:37
gameness

XXX.XXX.49.182

Dobry den ja chovam aj zvyskami jedla srotujem im jacmen psenicu a kukuricu ale srotu davam tak 20 % ale vela jedia chleba cestovin a teraz im struham repu a pozdejsie cukety to zboznuju a cukety rychlo rastu a repove listy tiez vodu maju nonstop a vravim znaska je 80% a co sa tyka kohuti na maso cca tych 5-6 mesiacov su na zarez. obcas im do zvysjkou jedla davam nutrimix, skrupiny s vajec. Ja mam tiez radsej prirodenejsiu stravu ako granule tym by som nechoval to by som radsej nechoval vobec :-P

Přidejte reakci

Přidat smajlík