Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.6.2014 12:27
karji

XXX.XXX.31.31

Potřebovala bych radu ohledně hmyzu nebo roztočů. V kurníku se mi vyskyto něco malého asi milimetr velkého. Zkusila jsem to rozmáčknout, žádná krev. Je to čmelík nebo všenka. Děkuji Jitka

10.6.2014 12:49
asperulo

XXX.XXX.249.32

karji napsal(a):
Potřebovala bych radu ohledně hmyzu nebo roztočů. V kurníku se mi vyskyto něco malého asi milimetr velkého. Zkusila jsem to rozmáčknout, žádná krev. Je to čmelík nebo všenka. Děkuji Jitka

Čmelík se drží v kurníku ve škvírách a vylézá hlavně v noci. Hůř se likviduje, neb je malinky a ukrytý v hlouby štěrbin. Všenka žije na slepici. Lépe se likviduje, aplikujte nejaký přípravek přímo na kůži slepice.

Zadejte si https://www.google.cz/search?q=%C4%8Dmel%C3%ADk+ku%C5%99%C3%AD+site:www.ifauna.cz&client=firefox-a&hs=E0f&rls=org.mozilla:cs:official&channel=fflb&gws_rd=ssl

10.6.2014 22:13
chovatelkarel

XXX.XXX.178.134

Zdravím .Doporučuji vystříkat ubykaci drůbeže biokilem.Po několika dnech opakovat.

11.6.2014 12:06
ivetaš

XXX.XXX.248.222

ja striekam kurín neostomosanom-ampulku dostať bez receptu v lekárni cca 1euro a sliepky ekosipom,ale použila som aj difusil.Dobré je nasušiť orechové lístie a namrviť do podstielky...

Přidejte reakci

Přidat smajlík