Křepelka japonská - podestýlka

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.6.2014 10:52
martinero

XXX.XXX.134.151

Zdravím všechny chovatele. Mám skromný dotaz. Pořídil jsem si 10 nosných křepelek do klece co jsem měl volnou 60x80x80 (hxdxv) a snažím se vyřešit co nejjednodušeji a levně podestýlku. Resp. si myslím že jsem jí vyřešil, ale chci se zeptat na váš názor, protože s drůbeží opravdu začínam. Do teď jsem měl jen ex. ptactvo.

Mám neomezený přístup ke skartovanému kancelářskému papíru (velikost drtě je 1x0,5 cm), který užívám jako hutnou vrstvu podestýlky ve které se křepelky rády popelí. Chci se tu jen vaším názorem ujistit, jestli jim to nějak neškodí, nebo něco, protože jsem o této možnosti podestýlky ještě neslyšel a zdá se mi býti dobrou volbou. Možná i lepší než dřevěné hobliny, které mámm také v zásobě. Co si o tom myslíte?
Díky za názor, přeji příjemný den a jsem s pozdravem,
Martin ;-)

25.6.2014 14:32
merfi

XXX.XXX.4.168

Kym som choval prepelice,tak som im ziadnu podstielku nedaval.Trus prepadaval cez zvarane pletivo,z ktoreho bola cela klietka.Na boku klietky som mal dorobenu "miestnost"na pelesenie.Kedze mam splynovaci kotol,tak som pouzival iba popol

1.7.2014 14:21
clown

XXX.XXX.134.226

pokud je to neporeze na nohach, tak bych se toho nebal,
mozna jen pozor na prach z papiru .. , aby to nemelo za nasledek zanety oci, jako kdyz ja daval krepelkam podestylku z kukuricnych slupek .. :(

mozna jen, aby to dobre usychalo, kdyby prisel dest ..

Přidejte reakci

Přidat smajlík