Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.8.2006 14:40

Na trhu jsme koupili dvě maličký šedý housátka, a tohle z nich vyrostlo..Ani prodávající nám neřekl, co je to zač.Na internetu jsem hledala něco jako atlas plemen hus, ale marně, tak přikládám fotky, a prosím o radu.Mohla by to být husa landeská?? Dík za rady..Jitka

25.8.2006 14:42

jitka napsal(a):
Na trhu jsme koupili dvě maličký šedý housátka, a tohle z nich vyrostlo..Ani prodávající nám neřekl, co je to zač.Na internetu jsem hledala něco jako atlas plemen hus, ale marně, tak přikládám fotky, a prosím o radu.Mohla by to být husa landeská?? Dík za rady..Jitka

A ještě jedna fotka a dodávám, že tyto husy jsou velcí vodomilové, oproti našim ostatním bílým husám..

25.8.2006 15:22

jitka napsal(a):
A ještě jedna fotka a dodávám, že tyto husy jsou velcí vodomilové, oproti našim ostatním bílým husám..

Vyzerá to na kríženca pomoranskej a landeskej husy, podotýkam, nie som chovateľom husí, chovatelia posúdia

4.9.2006 10:42

jitka napsal(a):

Mně to připadá jak tolouská, ta má jemnější peří než landeská.

4.9.2006 18:11

vboura napsal(a):
Mně to připadá jak tolouská, ta má jemnější peří než landeská.

Je to těžké protože je ještě mladá ale tolouská husa má výrazný dvojitý podbřišek a kýl.Mě spíš připadá na tu landeskou husu.

4.9.2006 20:44

bugos napsal(a):
Je to těžké protože je ještě mladá ale tolouská husa má výrazný dvojitý podbřišek a kýl.Mě spíš připadá na tu landeskou husu.

Myslím si taky na 90%, že to je husa landenská na toulouskou je moc štíhlá.

Přidejte reakci

Přidat smajlík