kamil
napsal(a):
almond
dun, tmavý kapratý, černý modroocasý, co je vlastně správně
kamil
napsal(a):
dun, tmavý kapratý, černý modroocasý, co je vlastně správně
modře plavý
kamil
napsal(a):
a ještě pár zajímavostí qualmond
na hnízdě hnědě plavá
kamil
napsal(a):
na hnízdě hnědě plavá
ještě jednou modře plavá - myslím, že lepší fotka
kamil
napsal(a):
ještě jednou modře plavá - myslím, že lepší fotka
modře plavá voorburský voláč
kamil
napsal(a):
žlutý atlas
ještě jednou milky s atlas a ještě bronzovým faktore
Neregistrovaný uživatel

kamil
napsal(a):
ještě jednou milky s atlas a ještě bronzovým faktore
spread ash (popelavý) s bronzovým faktorem
ccira
napsal(a):
Snad se nikoho nedotknu, ale zvíře takových tvarů by jsem na holubníku nestrpěl ani kdyby to byl poslední holub na světě. Mě připadá jako kdyby vyrostl někde v chemičce nebo jako kdyby jeho prarodiče přežili Černobyl. Jirka T.
Ahoj Jirko,je to věc názoru.Já chovám těžká plemena a nemyslím si že by měl někdo odsuzovat holuby podle vzhledu.Byli jsme to my lidé kteří je vyšlechtili a jinak je to jak se ženskejma každému se líbí jiná.Jo a ještě se chci zeptat nemáte fotky s Lysé Mondénu,kingu,římanu atd?Já jsem se bohužel na výstavu nedostal jsem ze severu moravy a bylo to trochu od ruky.Byli tam chlapi od nás a mluvili o Lysé jako o prestižní výstavě ale bohužel ty fotky mě nepřesvědčily.Mám za sebou pár výstav Přerov,Nitra ale to co je pod tím Balonakem jsem neviděl ani na.... no pprostě nikde
midar
napsal(a):
Ahoj Jirko,je to věc názoru.Já chovám těžká plemena a nemyslím si že by měl někdo odsuzovat holuby podle vzhledu.Byli jsme to my lidé kteří je vyšlechtili a jinak je to jak se ženskejma každému se líbí jiná.Jo a ještě se chci zeptat nemáte fotky s Lysé Mondénu,kingu,římanu atd?Já jsem se bohužel na výstavu nedostal jsem ze severu moravy a bylo to trochu od ruky.Byli tam chlapi od nás a mluvili o Lysé jako o prestižní výstavě ale bohužel ty fotky mě nepřesvědčily.Mám za sebou pár výstav Přerov,Nitra ale to co je pod tím Balonakem jsem neviděl ani na.... no pprostě nikde
já jsem taky ze severu moravy
kamil
napsal(a):
moji arabi ten cosi neurčitého asi
jeho holubice červ. plavá s bronz.
kamil
napsal(a):
jeho holubice červ. plavá s bronz.
a druhý pár, hnědá holka s červeně plavým s milky klukem, každopádně oba páry nádherně bublají, z toho jsem unešen