bavorák

bavorák

bavorák
napsal(a):
špičkový mondén pro některé kdy by si mysleli že jde o rysa
a toto je rys
bavorák

bavorák
napsal(a):
a toto je rys
a ted stále nechápu rozdíl rys alááá mondén pokud máte v rukou špičkové jedince tak se ani toto napsat nadá. a pokud nenáte tak si musíte porait
bavorák

o posuzování v Lysé bych se nerad vyjadřoval posouzení rysu bylo více něž katastrofickéale s tim já ani vy nic neuděláme snad příště měl bych rysy dělatj á tak uvidíme.ale doufám že už je konec tem kačenám s volným peřím,světlé barvy a nevírazné krezby a všici pochopili že to rys neni a nebyl roman
bavorák
napsal(a):
o posuzování v Lysé bych se nerad vyjadřoval posouzení rysu bylo více něž katastrofickéale s tim já ani vy nic neuděláme snad příště měl bych rysy dělatj á tak uvidíme.ale doufám že už je konec tem kačenám s volným peřím,světlé barvy a nevírazné krezby a všici pochopili že to rys neni a nebyl roman
To jsem do toho zarejpal ,co? Jsem rád, že to nenechalo nikoho chladným a někdo se ozval.Jsem chovatelem od svých 6 let, což je téměř 45 let. Za tu dobu se lecos změnilo. Chov holubů se z volnosti na statku přestěhoval do volier, protože holubi škodí na zahrádkách a dokonce i na polích podle poslední reakce na nemoderovaném foru. Je to děs ,kam to spějeme. Nejkrásnější je pohled na kroužící hejno holubů nad polem i nad vsí. Bohužel čím dál méně viditelný obrázek. Choval jsem pštrosy,rysy, káníky, staváky a kdo ví co ještě jako malý kluk. Dneska když vypustím holuby na druhém konci vsi, trvá jim to celý den, než se vrátí. Pravda, holubi byli štíhlejší a delší ,ale přátelé, byli to letci a nádherní ,živí. Neznal jsem trichomoniazu, salmonelu kokcidiozu a ani pseudomor. Nějak si to příroda vyřídila sama. Jenomže nějaký rozuma se chce zřejmě zviditelnit a tak vymýšlí ,co by se nechalo s plemenem udělat. No a ono se dá !!!! Stejně jako regeneroval "někdo " šumavanky. Udělal z ní těžší češku s růžicovým hřebenem. A je to! Žlutá barva je definitivně pryč. Proč??? St. Toman
bavorák
napsal(a):
Romane a myslíš jsi,že posouzení bude lepší,když je budeš dělat Ty?Myslím si,že ne,ale rád si počkám na speciálku a nafotím si mondény,kterým budeš sázet 95 bodů.Jirka